Ana sayfa Sosyal Medya Aziz’in yıldızı Murat Yıldırım Kapadokya’da aşka geldi!

Aziz’in yıldızı Murat Yıldırım Kapadokya’da aşka geldi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Ünlü oyuncu Murat Yıldırım hem işte hem de aşkta kazanan ünlü isimlerden biri. Oyuncunun her projesi çok izleniyor ve uzun süre ekranlarda kalıyor. Murat Yıldırım’ın sadece Türkiye’de değil Ortadoğuda da milyonlarca hayranı var.

Yakında, Show TV ekranında yeni sezonun en iddialı dizilerinden birisi olan Aziz ile seyirciyle buluşmaya hazırlanan Murat Yıldırım, mutlu evliliğiyle de magazin dünyasının parmakla gösterilen ünlü isimleri arasında.

2016 yılında Fas’lı İman Elbani ile evlenen Murat Yıldırım, eşinin doğum gününde sosyal medyada yaptığı romantik paylaşımla hayranlarını  mest etti.

Kapadokya’ya giden çift Elbani’nin doğum gününü burada kutladı. Murat Yıldırım instagram hesabından paylaştığı romantik videoya, “Hep sen gibi birini istedim ben; seni bulunca sen gibi kimsenin olamayacağını bildim… İyi ki doğdun sevgilim iyi ki varsın” yazdı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Murat Yıldırım (@mrtyldrm)’in paylaştığı bir gönderi

Murat Yıldırım’ın paylaşımı takipçilerinden kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. İman Elbani de eşinin paylaşımına “Seni çok seviyorum, iyi ki varsın sevgilim” yazarak cevap verdi.