Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Azra Akın’ı artık dizilerde zor görürsünüz!

Azra Akın’ı artık dizilerde zor görürsünüz!

tarafından ker_def
8 Aralık 1981 Hollanda doğumlu olan Azra Akın, 2002 Türkiye Güzeli seçildikten sonra 2002 Miss Universe’de Kainat Güzeli seçilerek büyük bir başarı sağlamıştı.

2004 yılında Anlat İstanbul filmiyle oyunculuk kariyerine de başlayan Akın, hem dizilerde hem de sinema filmlerinde boy gösteren bir isim.

Ekranda son olarak Poyraz Karayel dizisinde Çiğdem karakteriyle izlediğimiz Akın, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

Hamileliğinde 5 ayı geride bırakan model Azra Akın, doğum anına kadar bebeklerinin cinsiyetini öğrenmeme kararı aldığını açıkladı.

Sözcü Gazetesi’nin haberine göre ünlü model ve oyuncu Azra Akın, önceki gün Akmerkez’deydi.

Yaklaşık 5 aylık hamile olan Akın, bebeklerinin cinsiyetini doğuma kadar öğrenmeyeceklerini belirtirken hamilelik ile ilgili profesyonel bir destek almadığını ve çok rahat geçirdiğini söyledi.

Azra Akın'ı artık dizilerde zor görürsünüz! 7

POYRAZ KARAYEL BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Rahat ve bol kıyafetler giyerek karnını kamufle eden ünlü model, giyim ve aksesuar mağazalarını gezerek alışveriş yaptı.

Bebeğinin doğumunu sabırsızlıkla bekleyen Azra Akın’ın bundan sonra dizilerde rol alabilecek rahatlığa kavuşması için uzun bir zaman geçmesi gerekecek.

Yani Azra Akın hayranları, ünlü oyuncuyu dizilerde görmek için çok beklemeli.

Zira Akın’in önceliğinde bebeğinin doğumu ve sonrasında onu büyütmek var.