Ana sayfa Sosyal Medya Azra Akın’ın vedası! Pelin Akil’in derdi! Nur Fettahoğlu’nun özgür ruhu!

Azra Akın’ın vedası! Pelin Akil’in derdi! Nur Fettahoğlu’nun özgür ruhu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncuların instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlara ilgi büyük oldu. Azra Akın, yaza veda etti. Pelin Akil’in ikizleri çok büyüdü. Nur Fettahoğlu, alımlı pozuyla göz doldurdu. Tuvana Türkay yine etkileyiciydi…

Ünlü oyuncu Azra Akın, gün batımı pozuyla göz doldurdu. Yazın sona erip, kışın kendisini göstermeye başladığı şu günlerde oyuncu, “Yaza veda ederken” notuyla aşağıdaki fotoğrafını yayınladı.

Azra Akın'ın vedası! Pelin Akil'in derdi! Nur Fettahoğlu'nun özgür ruhu! 10

Ünlü oyuncu Pelin Akil, ikiz kızları büyüdüğü için yeni sezonda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da rol almayı kabul etti. Oyuncu, kızlarının ikisini de aynı anda kucağına alamadığını belirterek, ne kadar hızlı büyüdüklerini de anlatmış oldu.

İşte o paylaşım:

Artık ikisini aynı anda kucağıma alamıyorum ????????‍♀️ @alinlinaaltann

Azra Akın'ın vedası! Pelin Akil'in derdi! Nur Fettahoğlu'nun özgür ruhu! 11

Babil dizisinde Eda karakterine hayat vermekte olan Nur Fettahoğlu, başarılı performansı ile takdir görüyor. Bir kızı bulunan oyuncu, ev halini instagram hesabından aşağıdaki şekilde paylaştı:

Özgür bırak!

Azra Akın'ın vedası! Pelin Akil'in derdi! Nur Fettahoğlu'nun özgür ruhu! 12

İstanbul Boğazı’na tekne ile açılan ünlü oyuncu Tuvana Türkay, gece pozlarıyla göz doldurdu. Boğaz’ın güzelliğinin önünde poz veren oyuncu, takipçilerini yine mest etti.

????

Azra Akın'ın vedası! Pelin Akil'in derdi! Nur Fettahoğlu'nun özgür ruhu! 13