Ana sayfa Dizi Haberleri Azra’nın hareketi Cenk’i deli ediyor! Elimi Bırakma 37. bölümde büyük kavga!

Azra’nın hareketi Cenk’i deli ediyor! Elimi Bırakma 37. bölümde büyük kavga!

tarafından ker_def

Pazar akşamlarının sevilen dizilerinden Elimi Bırakma yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin 37.  yeni bölümü 21 Nisan Pazar akşamı saat 20.00’de ekranda olacak.

Elimi Bırakma, heyecan ve aksiyon dolu serüvenine kaldığı yerden devam ederken 37. bölümde neler olacağı da merakla bekleniyor.

İşte dizinin yeni bölümünden ilk bilgiler:

Cenk, Azra’nın kendisinden habersiz buluşmaya gitmesiyle deliye döner ve ikili arasında büyük bir tartışma yaşanır.

Diğer taraftan, Melis ve Kadir ilişkisi konağın ortasına bomba gibi düşmüştür. Feride durumun Cenk’e bir an önce açıklanması gerektiğini savunurken, Serap ise doğru zamanı beklemekten yanadır.

Fakat Arda sayesinde o doğru zaman hiçbir zaman gelmez ve Cenk’le Kadir arasında büyük bir kavga çıkar. Cenk Kadir’i kendisinden intikam almak için Melis’e yaklaşmakla suçlar.

Azra’nın babasının katilini bulmakla ilgili ümitleri iyiden iyiye tükenmiştir. Fakat Faruk’un Cansu’ya verdiği kitabı görünce gözlerine inanamaz. Araları bozuk olsa da Cenk’i arayıp kitaptan bahseder. Azra ve Cenk kitabın gizemini birlikte çözebilecekler midir?

Elimi Bırakma 37. bölüm fragmanı:

Sahip olduğu tüm değerleri bir gecede kaybeden Azra ile benzer kaderi paylaşan Cenk’in hikâyesini anlatan Elimi Bırakma’nın Yapımcılığını Üs Yapım – Süreyya Yaşar Önal, yönetmenliğini Mücahit Akyoldaş ve Canan Çelik üstlenirken senaryosunu Nilüfer Aydın ve Serap Özgür’ün kaleme alıyor.

Sevilen dizinin başrollerini ise Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ ve Kenan Acar gibi ünlü isimler paylaşıyor.

Azra'nın hareketi Cenk'i deli ediyor! Elimi Bırakma 37. bölümde büyük kavga! 7

Elimi Bırakma, her Pazar günü yeni bölümleri ile saat 20.00’de TRT1’de!