Ana sayfa Dizi Haberleri Azra’nın hevesi kursağında mı kalacak? Avlu dizisinde büyük bela kapıda!

Azra’nın hevesi kursağında mı kalacak? Avlu dizisinde büyük bela kapıda!

tarafından zk zk
Star TV’de ekrana gelen Avlu dizisinin, 31 Ocak Perşembe akşamı yayınlanacak olan 28. bölüm tanıtımında Azra’nın tahliye olduğu görülüyor.
Televizyongazetesi/Detay

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin oynadıkları dizide, Azra için tahliye kararı veriliyor.

Yeniden özgürlüğüne kavuşan Azra’nın, arkasında dönen planlardan ise hiç haberi yok!

Azra’nın cezaevine girmesine neden olan kişi, yeniden ortaya çıkıyor. Çalıştığı restaurantta tacize uğrayan ve adamın yüzüne kızgın yağ atan Azra, cezasını çekip çıkmanın heyecanını yaşıyor.

Azra'nın hevesi kursağında mı kalacak? Avlu dizisinde büyük bela kapıda! 7

Ancak yüzü ciddi derecede yanıklar içinde kalan adam, Azra’dan intikam almanın peşine düşüyor. Azra’ya nasıl bir tuzak hazırladığını hep birlikte izleyeceğiz ama Azra’nın özgürlüğünün uzun sürmeyeceği de anlaşılıyor.

Bu arada Deniz ve Kudret, yine karşı karşıya geliyor. Deniz’in elinde bir bıçakla göründüğü sahnede, birinin yaralanması olayıyla cezaevi karışıyor.

İşte Avlu dizisi 28. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Deniz’in mahkemesi büyük yankı uyandıracak.

Deniz’in mahkemesinin sonucu hem cezaevi içinde hem de dışarıda büyük yankı uyandırmıştır. Özge’nin bebek konusundaki çıkmazları bir sürprizle rafa kalkar. Kudret’i torun heyecanı sararken, Naciye kızı için endişelenmektedir. Zerrin, kız kardeşinin gizemli hikayesini çözmeye çalışırken bu sırada Azra özgürlüğe adım adım yaklaşmaktadır.