Ana sayfa Dizi Haberleri Baba dizisi ikinci sezonu kalite kokuyor, Haluk Bilginer gibi Levent Ülgen de akılları baştan alacak!

Baba dizisi ikinci sezonu kalite kokuyor, Haluk Bilginer gibi Levent Ülgen de akılları baştan alacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlk sezonunda beklentileri tam olarak karşılayamayan Baba dizisinde öyle büyük bir değişim var ki, yayınlanan fragmanları izleyenler yepyeni bir hikayenin geldiğini hemen fark ediyor. Haluk Bilginer gibi usta bir oyuncunun yanında bu sezon Levent Ülgen’i de izleyeceğiz.

Emin Saruhanlı hafızasını kaybediyor ve kayboluyor. Sokaklarda kalan Emin perişan, ailesi de onu bulamadığı için ayrıca perişanlık yaşıyor. Kadir’in bir çöplükte çalışması dikkat çekerken Emin Saruhanlı’nın düştüğü durum da izleyicileri derinden sarstı.

Baba dizisi ikinci sezonu kalite kokuyor, Haluk Bilginer gibi Levent Ülgen de akılları baştan alacak! 8

Genellikle komedi rolleri ile akıllarda kalıcı olan Levent Ülgen, dram performanslarında da çok başarılı işlere imza atmıştı. Şimdi de Baba dizisinin ikinci sezonunda en çok konuşulacak kişilerden birisi olacak.

Tolga Sarıtaş’ın Kadir karakterinde çöp toplayıcılardan birisi haline gelmesinin hikayesini izleyiciler de çok merak ediyor. Sarıtaş’ı ikinci sezonda izleyenler tanıyamayacak.

Baba dizisi ikinci sezonu kalite kokuyor, Haluk Bilginer gibi Levent Ülgen de akılları baştan alacak! 9

Ayrıca; Özge Yağız ile Hakan Kurtaş ikilisinin ilk sezondaki müthiş uyumu ve güçlü enerjilerinin de Baba dizisinin ikinci sezonuna başarı olarak yansıması bekleniyor.

Senarist Gökhan Horzum anlaşılan çok başarılı bir hikaye düzeni oluşturmuş ve Baba dizisini baştan aşağıya yenilemiş. Bu durum ikinci sezonda dizinin çok daha güçlü bir şekilde ekrana döneceğini gösteriyor.

Baba dizisinin yeni sezonu için çok heyecanlanan izleyiciler de sosyal medyadan yaptıkları yorumlarda, efsane bir dönüşüm yaşanacağını düşündüklerini belirtiyor.

Sabırsızlıkla Baba dizisinin ikinci sezonunu bekleyen dizi hayranları, yaşanan bu değişimden çok umutlu. Çağrı Bayrak’ın yönetmenliğini yaptığı dizinin ikinci sezonunun çok yakında başlaması bekleniyor. Henüz yayın tarihi duyurulmadı.