Ana sayfa Sosyal Medya Baba dizisi ile anlaşan Oktay Çubuk’un çok iddialı bir başka dizisi daha var!

Baba dizisi ile anlaşan Oktay Çubuk’un çok iddialı bir başka dizisi daha var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Oktay Çubuk, kariyer basamaklarını hızlı bir şekilde çıkmaya devam ediyor. Bilgi Üniversitesi’nde sinema ve televizyon bölümünde okuyan oyuncu, 2017 yılında Cennet’in Gözyaşları isimli dizideki başarılı Ömer karakteri ile dikkatleri üzerine çekti.

Ardından Aşk Ağlatır isimli yapımda Fırat olarak izlediğimiz oyuncu, 2021 yılında ise Sol Yanım dizisinde Ali karakteriyle dikkat çekti. Duran isimli Gain dizisinde Duran karakterini canlandırarak başrol mutluluğu yaşayan Oktay Çubuk, ayrıca Baba isimli Show TV dizisiyle de anlaşma yaptı.

2022 yılında çok ses getirecek olan Baba dizisine katılan şanslı isimlerden olan Oktay Çubuk, usta oyuncular Haluk Bilginer ve Ayda Aksel ile aynı sette yer alabilmenin farkını yaşayacak.

Baba dizisi ile anlaşan Oktay Çubuk'un çok iddialı bir başka dizisi daha var! 8

Tolga Sarıtaş, Deniz Ramazanoğlu, Özge Yağız, Özge Özacar, Bihter Dinçel, Beril Pozam, Zeynep Tuğçe Bayat, Damlasu İkizoğlu ve Taner Rumeli gibi önemli isimler de yine Baba dizisinin kadrosunda yer alıyor.

Kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkan Oktay Çubuk, Duran isimli dizideki performansı ile de çok konuşulacak. 11 Ocak’ta Gain platformunda yayınlanacak olan dizide oyuncu, Bahar Şahin ile başrolü paylaştı.

Baba dizisi ile anlaşan Oktay Çubuk'un çok iddialı bir başka dizisi daha var! 9

İlyas Salman gibi bir başka ustanın yer aldığı Duran dizisinde varoş mahalleden kurtulmaya çalışan gençlerin hikayesini bulacaksınız.

Duran, Muay Thai turnuvasını kazanmak, varlıklı ve ünlü bir dövüşçü olmak ister. Oktay Çubuk’un boks performansı ile de dikkat çekeceği Duran dizisindeki performansı çok merak ediliyor.