Ana sayfa Dizi Haberleri Baba dizisi oyunculuk dünyasının iki duayen ismini bir araya getirdi!

Baba dizisi oyunculuk dünyasının iki duayen ismini bir araya getirdi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ay Yapım’ın Show TV için çekeceği Baba dizisi için kadro neredeyse son haline geldi. Kadroda Türk sinema ve dizi dünyasının iki duayen ismi olan Haluk Bilginer ve Ayda Aksel bir araya geldi. Böylece Baba dizisiyle ilgili meraklar iyice arttı.

Yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın üstlendiği Baba dizisi için ilk olarak Tolga Sarıtaş’la anlaşıldı. En son Arıza dizisiyle hayranlarını karşısına çıkan yakışıklı oyuncu Baba ile ekranlara dönmeye hazırlandığını duyurdu. Ardından duayen oyuncu Haluk Bilginer’le anlaşma sağlandı.

Emmy ödüllü usta oyuncunun ekrana dönüşü izleyicilerde büyük heyecan yarattı. İzleyiciler Haluk Bilginer’in ismini duyunca diziyle ilgili beklentilerini daha da artırdı. Baba dizisinin ekibine dün de bir başka usta oyuncu Ayda Aksel’in eklendiği açıklandı.

Baba dizisi oyunculuk dünyasının iki duayen ismini bir araya getirdi! 7

En son Hercai dizisinde Azize karakteriyle izlediğimiz Ayda Aksel, dizi dünyasının en deneyimli kadın oncularından biri. Neredeyse 40 yıldır tiyatro ve dizi dünyasında olan deneyimli oyuncu Baba dizisinde Haluk Bilginer’in hayat vereceği Emin Saruhanlı’nın eşi Fazilet Saruhanlı’yı canlandıracak.

İki usta oyuncu bir araya gelince Baba dizisiyle ilgili beklentiler de zirveye ulaştı. Dizinin bir süre önce yayınlanan ilk fragmanı da izleyiciler arasında büyük bir heyecan yarattı. Diziyle ilgili beklentinin artmasının bir önemli sebebi de senaristi. Çukur dizisine imzasını atan Gökhan Horzum’un kaleminden çıkacak olan Baba dizisinin de sürükleyici bir hikaye olması bekleniyor.

Bir ailenin dramı olarak karşımıza çıkacak olan Baba dizisinde ayrıca Özge Yağız, Deniz Hamzaoğlu, Taner Rumeli, Zeynep Tuğçe Bayat, Damlasu İkizoğlu, Bihter Dinçel, Özge Özacar ve Hakan Kurtaş gibi önemli isimler yer alıyor.