Ana sayfa Dizi Haberleri Baba dizisinin ilk bölüm reytingleri nasıl geldi?

Baba dizisinin ilk bölüm reytingleri nasıl geldi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gökhan Horzum ile Ekin Atalar’ın hikayesini yazdığı ve izleyicilerin sosyal medyada çok beğendiklerini ifade ettiği Baba dizisinin reytingleri de ortaya çıktı.

15 Şubat Salı akşamı yayınlanan ilk bölümü ile birlikte Baba dizisinin çok iyi bir başlangıç yaptığını söyleyebiliriz. Haluk Bilginer gibi usta bir oyuncunun yanı sıra, hayranlarının heyecanla beklediği genç kuşağın başarılı ismi Tolga Sarıtaş, Baba dizisiyle yeniden televizyon ekranına dönüş yaptı.

Dizinin dram yüklü ilk bölümü hakkında çok olumlu yorumlar yapan dizi hayranları, ekran başındaydı ve geniş bir izleyici kitlesi de destek sundu. Bu desteğin sonuçları da iyi reytingler olarak dizinin güçlü bir başlangıç yapmasını sağladı.

Ortalamanın bir hayli üzerinde reytingler elde eden Baba dizisi daha şimdiden salı akşamlarının rekabet tablosunda önemli değişiklikler meydana getirdi.

Destan dizisini AB kategorisinde geride bırakan Baba dizisi, tüm kişilerde günü altıncı olarak bitirdi. AB ve ABC1 kategorilerinde ise dördüncülük elde edildi. Bu, yeni başlayan bir dizi için gayet iyi sonuçlar…

Destan dizisinin atv ekranında tüm kişiler kategorisinde ikinci sırada yer aldığını ve ABC1’de de üçüncülük elde ettiğini görüyoruz. AB’de ise Destan, altıncı durumda bulunuyor.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi ortalamanın üzerinde reytingler elde ederek ilk 10 içinde yer aldı, ancak tüm kategorilerde de Baba dizisine geçildi…

Masumlar Apartmanı ise tüm kişilerde günü dokuzuncu sırada bitirirken, AB’de üçüncü oldu ve ABC1’de de beşincilik elde etti. TRT1 dizisi, yeni dizi Baba’yı sadece AB grubunda geçebildi.