Ana sayfa Sosyal Medya Baba dizisinin usta ve çırağı aynı karede buluştu ortaya çok güzel görüntüler çıktı!..

Baba dizisinin usta ve çırağı aynı karede buluştu ortaya çok güzel görüntüler çıktı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi Baba dizisi pek çok genç oyuncuya usta oyuncu Haluk Bilginer ile aynı sette buluşma imkanı tanıdı.

Hikayesini Gökhan Horzum ve Ekin Atalar, senaryosunu Ekin Atalar, yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak’ın üstlendiği dizi her salı akşamı izleyici ile buluşuyor.

Baba’da Haluk Bilginer’e baş rolde genç neslin sevilen oyuncusu Tolga Sarıtaş eşlik ediyor. Sarıtaş’ın instagram hesabından yaptığı son paylaşım hem dizinin izleyicisini hem de Haluk Bilginer’in hayranlarını mest etti.

Usta oyuncuyla fotoğraflarını paylaşan Tolga Sarıtaş paylaşımına, ‘Canım Haluk abi’ yazdı. Oyuncunun paylaşımı kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Baba dizisinin usta ve çırağı aynı karede buluştu ortaya çok güzel görüntüler çıktı!.. 8

Fotoğrafları çok beğenen iki oyuncunun hayranları da pek çok yorum da bulundu. Yorumlardan bazıları şöyle; ‘Çok güzelsiniz’, ‘En güzel baba ve oğlu’, Hep gülün’, Karşılıklı en çok oynamak istediğin oyuncu ile karşılıklı gülüşüyorsunuz, nice hayallerine mavi.’

Baba dizisinin usta ve çırağı aynı karede buluştu ortaya çok güzel görüntüler çıktı!.. 9

Baba dizisinin 9. yeni bölümü 12 Nisan Salı akşamı izleyici ile buluştu. Öte yandan diziye artan ilgiden ötürü gelecek sezonda da devam edeceğinin ortaya çıkması Baba izleyicisini bir hayli mutlu etti. Ancak yeni sezonda da devam etmesi için diziye olan ilginin devam etmesi gerekiyor.

Dizinin reytingleri tüm kişiler kategorisinde ortalama oranlar da gelse de AB ve ABC1 kategorilerinde iyi seviyede bulunan Baba, yoluna bu destek sayesinde devam ediyor