Ana sayfa Sinema Baba Parası’nın ikincisi için söz verdiler!

Baba Parası’nın ikincisi için söz verdiler!

tarafından ker_def

“Baba Parası”nın geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Avrupa turnesi, adeta hafızalara kazındı. Almanya’nın Berlin ve Köln, Hollanda’nın Rotterdam ve Belçika’nın Brüksel kentlerinde düzenlenen gala geceleri, tıklım tıklım dolu salonlarda, aksiyon yüklü bir film hızında geçti.

MÜTHİŞ SALONDA 750 GURBETÇİ… Özellikle, Köln’de galanın düzenlendiği Avrupa’nın en büyük sinema salonlarından biri Cinedom, ihtişamıyla göz kamaştırdı. “Baba Parası”, bu 22 salonluk devasa tesisin 750 kişilik salonunda izlendi. Belçika’nın Brüksel ve Hollanda’nın Rotterdam şehirlerinde de gala 500 kişinin doldurduğu salonlarda yapıldı.
Amsterdam’daki maNga konserinde oyuncuların “Para Para” şarkısında sahneye çıkması eğlenceyi doruğa çıkardı.

ZARAFET VE ŞIKLIK, MİZAHLA YARIŞTI.. Filmin sevilen oyuncuları, vatandaşların tarafından adeta abluka altına alındı. Oyuncular Murat Cimcir, Ahmet Kural ve Yağmur Tanrısevsin, yaptıkları esprileriyle davetlilere unutulmaz anlar yaşattı. Murat Cemcir ile Ahmet Kural’ın yaptıkları şakalara Yağmur Tanrısevsin, zarafeti ve güzelliği ile eşlik etti. 
Bir gösterim sonrası Murat Cemcir’in gurbetçilerimize “Filmi beğendiğinize şahit olduk. Peki Baba Parası’nın ikincisi çekilmeli mi sizce” sorusuna tüm salon hep bir ağızdan “Evet” diye haykırarak yanıtladı.

SALONDA “EN BÜYÜK TÜRKİYE” TEZAHÜRATI

Baba Parası'nın ikincisi için söz verdiler! 7

Filenin Sultanları’nın zaferini sahneden duyuranMurat Cemcir, bütün salona “Kırmızı… Beyaz… En Büyük Türkiye” tezahüratı yaptırdı.
Ahmet Kural’ın, bir gösterim sonrasında kullandığı “Bizim filmlerimize, esprilerimize siz gurbetçi soydaşlarımız daha çok beğeniyor ve gülüyorsunuz” ifadesi, aslında bu turnenin yarattığı etkiyi ve başarısını da özetliyordu;
Avrupalı yurttaşların gönlü, Baba Parası’nın mizahı ve soluk soluğa aksiyonuyla fethedildi. Almanya zaferi ve Olimpiyat vizesiyle dönen Filenin Sultanları ile aynı uçakta yurda dönüş ise, Baba Parası ekibi ve diğer yolcular için müthiş bir bonus oldu.