Ana sayfa Dizi Fragmanları Babama niye sıktın? Çukur’da artık yeter dedirten söz!

Babama niye sıktın? Çukur’da artık yeter dedirten söz!

tarafından ker_def

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur’un merakla beklenen yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Cumali’nin Yamaç’tan hesap sorduğu sahnede, “Babama niye sıktın?” sorusuna Yamaç’ın vereceği cevap merakla bekleniyor.

Çukur dizisinin Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 105. yeni bölümünden yeni görüntüler yayınlandı. Cumali, babası İdris’in ardından Yamaç’a yine aynı soruyu soruyor. Dizinin hayranları ise artık bu diyaloglardan sıkıldı. Yamaç’ın neden böyle yaptığı açıklamasını ve artık bu konunun da geride kalmasını bekleyen birçok izleyici var. Yamaç karakterinin iyice geri plana düşmesi de artık izleyicileri rahatsız ediyor.

Çukur dizisinde hikayenin ilerlemesi için her şeyin başına Yamaç’ın geçmesinin gerektiğini belirten dizinin hayranları, senariste artık bu meselenin geride bırakılması için sosyal medyadan mesaj yolluyor.

İşte 30 Kasım Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 105. bölümden yeni görüntüler:

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor.

Çukur’un kadrosunda; Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Mustafa Avkıran, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Necip Memilli, Damla Sönmez, Kubilay Aka, Hazal Subaşı, Burak Dakak, Hare Sürel, Kadir Çermik, İrem Sak, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Ece Yaşar, Cem Uslu, Aytaç Uşun, Ferit Kaya, İlkay Akdağlı, Çağrı Atakan gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Çukur’un merakla beklenen yeni bölümü Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!