Ana sayfa Dizi Haberleri Babasının ölümü sonrasındaki Seray Kaya gitti, Bir Küçük Gün Işığı gibi umut veren başka birisi geldi!

Babasının ölümü sonrasındaki Seray Kaya gitti, Bir Küçük Gün Işığı gibi umut veren başka birisi geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Seray Kaya hayranları, ünlü oyuncunun Kadın dizisindeki Şirin karakterinde büyük popülerlik kazandığını iyi biliyor. Bu proje ile adını duyuran oyuncu, mesleki anlamda üst üste önemli rollerde yer alarak başarılı bir kariyer süreci yürüttü.

Kuruluş Osman ve ardından Mahkum dizileri ile de hayran kitlesini genişleten Seray Kaya, popülerliğinin zirvesinde olduğu 2019 yılının Şubat ayında babası Hasan Kaya’nın ölümü ile sarsılmıştı. Oyuncu, hayatından bir parçanın kopmasının duygu yoğunluğunu o kadar güçlü yaşadı ki, bu durumdan çıkması da çok uzun sürdü.

Seray Kaya hayranları, o dönemde sosyal medya hesabından yaptığı hüzünlü paylaşımlarda gözyaşı dökerek, oyuncunun acısını paylaşmıştı. Babasının ölümünün ardından onun doğum günlerinde mezarı başına gitmeyi alışkanlık haline getiren oyuncu, bu acı olayın etkisinden uzun süre kurtulamadı.

Babasının ölümü sonrasındaki Seray Kaya gitti, Bir Küçük Gün Işığı gibi umut veren başka birisi geldi! 9

Yasını hala içinde tuttuğunu bildiğimiz Seray Kaya’nın, son dönemde Bir Küçük Gün Işığı dizisinin de etkisi ile ne kadar enerjik, ne kadar mutlu ve ne kadar hayata tutunan hallerini gördükçe hayranları bunun mutluluğunu yaşıyor.

Seray Kaya, babasının ölümünün acısını içine gömdü ve hayata gülen yüzlerle bakmaya yeniden başladı. Bir Küçük Gün Işığı dizisindeki Elif karakteri, izleyen birçok kişi için umudun da adı oldu. Kendi doğurmadığı bir çocuğa, annesinden çok daha iyi bakan bir karakter ile Seray Kaya, milyonların sevgisini bir kez daha kazandı.

Babasının ölümü sonrasındaki Seray Kaya gitti, Bir Küçük Gün Işığı gibi umut veren başka birisi geldi! 10

Oyuncu yaptığı açıklamada, “Umudumu hiçbir zaman kaybetmiyorum. Her kötü bir günün, her sıkıntının arkası ferahtır her zaman. O yüzden hep sabrediyorum” diyerek de kendisindeki değişimi ifade ediyor.

Bir Küçük Gün Işığı dizisi ise atv’nin pazartesi akşamları diğer dizilerle rekabet edebilen, kaliteli hikayesi ile uzun süre ekranda var olabilecek bir proje görüntüsünü çiziyor. Seray Kaya’nın partneri Berk Oktay ile birlikte, bu başarıda payı büyük.

Babasının ölümü sonrasındaki Seray Kaya gitti, Bir Küçük Gün Işığı gibi umut veren başka birisi geldi! 11