Ana sayfa Dizi Haberleri Babil dizisi bitti ama Onur Saylak’ın projeleri bitmedi!

Babil dizisi bitti ama Onur Saylak’ın projeleri bitmedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Ünlü oyuncu Onur Saylak, Star TV ekranında yayınlanan Babil dizisinin ikinci sezonunda Egemen karakterine hayat verdi. Ozan Güven’in ayrılmasının ardından dizide boy gösteren ve başarılı performansıyla da dikkat çeken Saylak, Evlat isimli tiyatro oyunu projesiyle de gündemdeydi.

Ünlü oyuncu hakkında yeni bir dizi projesi ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Onur Saylak, 2021 yılında dijital bir dizi çalışmasında yerini alacak.

Dizinin yapımcısı Ay Yapım… Uysallar isimli bu projenin yayınlanacağı yer ise Netflix… Farklı bir proje geliyor ve Onur Saylak, yazar Hakan Günday ile birlikte çalışmaları sürdürüyor.

Uysallar isimli dizinin oyuncularının belirlenmesi konusunda da çalışmaların devam ettiği ortaya çıktı. Saylak, bugüne kadar yer aldığı tüm dizilerde farklı rollere hayat verdi ve hep de akılda kalan isimlerden birisi oldu.

Güçlü bir kadronun buluştuğu Babil dizisi ise Star TV ekranında 20 bölüm yayınlanabildi. İlk olarak dijital platform için hazırlanan dizi, sonra televizyona geçmiş ve süresi bir hayli uzamıştı. Pandemi şartlarına rağmen yayınlanan dizinin reytingleri düşünce final kararı gelmişti.