Ana sayfa Dizi Haberleri Babil dizisi bitti, iki isim TRT1 ve atv dizilerine ilaç oldu!

Babil dizisi bitti, iki isim TRT1 ve atv dizilerine ilaç oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında yayınlanan ve ikinci sezonunun başlarında final kararı alınan Babil dizisinin geçtiğimiz hafta 20. bölümü ile birlikte veda etmesinin ardından, dizi dünyasında gelişmeler son hızıyla devam ediyor. Ekipten iki isim iki farklı dizinin kadrosuna katıldı.

Bunlardan birisi, TRT1’de hazırlıkları devam eden Teşkilat isimli yeni dizi ile anlaşma sağlayan Mesut Akusta oldu. Babil dizisinde Süleyman karakterine hayat veren usta oyuncu, daha eski dizisi yeni bitmişken hemen bir başka dizi ile anlaşma sağlamayı başardı.

Mesut Akusta yeni dizisine yakında başlayacak ve bambaşka bir rolle daha izleyicilerinin karşısında olacak. Akusta’nın yanı sıra Babil dizisinin set ekibinden bir transfer de atv için hazırlıkları devam eden Maraşlı dizisi gerçekleştirdi.

Burak Deniz ve Alina Boz’un başrollerinde yer aldığı Maraşlı dizisinin çekimleri devam ediyordu. Hatta ilk 3 bölüm sahnelerinin büyük bölümü çekilmişti. Ancak ünlü yönetmen Kudret Sabancı diziden ayrılma kararı aldı.

Sabancı’nın bu ani kararı sonrasında ise yapımcı yeni yönetmen arayışına girdi. Babil dizisinde dikkat çeken çekim performansları, izleyicilerin de ilgisini kazanmıştı. Babil’in 2. yönetmeni Arda Sarıgün de Maraşlı dizisinden gelen teklif üzerine bu yapıma katıldı.

Böylelikle Maraşlı dizisindeki yönetmen krizi de çözüme kavuşturulmuş oldu.