Ana sayfa Dizi Haberleri Babil dizisinden vazgeçmek hiç de sürpriz değil!

Babil dizisinden vazgeçmek hiç de sürpriz değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonun en iddialı yapımlarından birisi olarak gösterilen Babil dizisi, daha başlamadan problemlerle anılmakta. Bein Connect platformunda yayınlanması için Ay Yapım tarafından hazırlanan proje ile ilgili geçtiğimiz günlerde bir ayrılık haberi geldi.

Babil dizisinin yüksek bütçesi noktasında anlaşamayan Ay Yapım ve Bein Connect ayrılık açıklaması yaparak dikkat çekmişti. Ay Yapım’ın projeyi sürdürüp sürdürmeyeceği de net değil. Başrol oyuncularından Halit Ergenç, geçtiğimiz gün dinleneceğini ve hiçbir proje ile anlaşmadığını söyledi. Yani Babil projesinden hiç bahsetmedi.

Nur Fettahoğlu ise MAG dergisinin Aralık sayısında Babil dizisinden bahsetti. Kardeş Çocukları dizisinin sezonun başlarında final yaparak veda etmesinin yorgunluğu sırasında Babil projesinden teklif alan Fettahoğlu, “ Tam o yorgunluğun içerisinde karakterin arayışı ve güçlü duruşu beni çok etkiledi” diyerek projeye destek verdi.

Babil dizisinin iki başrol oyuncusunun bu farklı yaklaşımlarının yanı sıra Bein Connect’in de yayıncı olmaktan vazgeçmesi, dizinin akıbeti hakkında soru işaretleri doğurdu.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da köşesinde Ay Yapım ve Bein Connect ayrılığına değindi. Koloğlu, şu değerlendirmeyi yaptı: Digitürk’ün bu dizi işine girmesi zor. Dijital platformun her şeyi futbol, nokta. Öteki işler biraz ‘olması gerektiği’ için! Yani bu vazgeçme, hiç sürpriz olmadı.”

Babil dizisinin başrolünde Halit Ergenç ve Nur Fettahoğlu’nun yanı sıra; Aslı Enver, Birce Akalay, Mesut Akusta ve Ozan Güven de yer almaktaydı.