Ana sayfa Dizi Haberleri Babil dizisine şok final kararı! Çok yazık oldu, bu kadro bir daha bir araya gelmez!

Babil dizisine şok final kararı! Çok yazık oldu, bu kadro bir daha bir araya gelmez!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Henüz iki ay önce başlayan yeni sezonla birlikte pek çok dizi ekrana gelmeye başladı ama kimileri erken final haberleriyle şaşırtmaya devam ediyor. Kanalların 4-5 bölüm ancak sabredebildiği düşük reytingler, dizilerin final kararlarına neden oluyor. Bazı diziler için biraz daha sabır gösterilse de beklenen reytinge ulaşamayanların biletleri kesiliyor!

Bu dizilerden bir tanesi de Babil oldu! Star TV’de başlayan dizinin oyuncu kadrosuna bakınca “Bu kadro bir daha bir araya gelmez” dedirtiyor. Hepsi de son derece başarılı ve izleyenlerin takdirlerini almış ve almaya devam eden isimler.

Halit Ergenç, Birce Akalay, Aslı Enver, Onur Saylak, Mesut Akusta ve Nur Fettahoğlu gibi usta isimlerin oynadığı dizi, ne yazık ki Cuma akşamları yayınlanan diziler arasında beklenen ilgiyi göremedi. 3’lü reytingleriyle de kanalı mutlu etmiyordu.

 

Star TV, dizinin final yapmasına karar verdi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgiye göre dizi, 20. bölümde final yapacak. Bu Cuma yani 13 Kasım günü 19. bölümü yayınlanacak olan dizinin, gelecek hafta 20 Kasım’da yayınlanacak olan 20. bölümüyle ekrana veda etmesi kararı alındı.

Babil dizisinin yerine ise bir süre önce çekimleri başlayan ve başrollerinde Özcan Deniz ile İrem Helvacıoğlu’nun oynadığı Seni Çok Bekledim dizisi geliyor.