Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Babil dizisinin Egemen’i Ozan Güven kamuoyundan ne istedi?

Babil dizisinin Egemen’i Ozan Güven kamuoyundan ne istedi?

tarafından ker_def

Star TV’de yayınlanan Babil dizisinde Egemen karakterini canlandıran Ozan Güven, eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp ettiği iddialarıyla savcılığa şikayet edildi. Oyuncu, kendisinin darp edildiği iddiasıyla karşı suçlamada bulundu. İstanbul Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen soruşturmada tanık ifadeleri de ortaya çıktı.

Ozan Güven ise sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda “Şiddet hiçbir vicdanda aklanamaz” çıkışında bulundu. Babil dizisindeki rol arkadaşları Nur Fettahoğlu, Aslı Enver ve Birce Akalay tarafından da eleştirilen oyuncu, hukuki sürecin sonuçlanmasının beklenmesini önerdi.

Ozan Güven, yaptığı açıklamada sabrettiğini ve herkesten de sabırlı davranarak davanın sonuçlanmasını beklemesi gerektiğini de belirtti.

İşte Ozan Güven’in açıklaması:

“Kamuoyunun dikkatine sunulur, Öncelikle, birkaç gündür kamu vicdanında rahatsızlığa sebebiyet veren talihsiz olayın konusu ve merkezinde olmanın üzüntüsünü yaşadığımın bilinmesini isterim. Açıklama yapma ihtiyacım, istemeden sebep olduğum bu meşguliyete karşı duyduğum sorumluluktandır.

Şiddet hiçbir vicdanda aklanamaz. İster fiziksel, ister ruhsal, ister sosyal olsun, kabul edilmemelidir; tepkiyi hak eder.

Tam da bu sebeple, değerli kamuoyundan hukuki sürecin sonuçlanmasını beklemelerini, adalet kararlarını ve tepkilerini bu doğrultuda vermelerini önemle rica ederim. Ben sabrediyorum, lütfen siz de sabredin. Saygılarımla, Ozan Güven.”

Babil dizisinin Egemen'i Ozan Güven kamuoyundan ne istedi? 7