Ana sayfa Dizi Haberleri Babil dizisinin final yapmasına değil, izleyici bakın asıl neye yanıyor!

Babil dizisinin final yapmasına değil, izleyici bakın asıl neye yanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Babil dizisinde final için karar verildi. 20. bölümde dizi izleyicilerine veda edecek. Birçok dizi hayranı bu karardan rahatsız oldu. Çünkü Babil ilgi çeken konusu ve çok başarılı oyunculuk performanslarının sergilendiği bir yapımdı.

Cuma akşamları reyting elde etmekte zorlanan Babil için son 2 bölüm… 19. yeni bölüm 13 Kasım Cuma akşamı yayınlanacak. Halit Ergenç, Nur Fettahoğlu, Aslı Enver, Birce Akalay, Onur Saylak ve Mesut Akusta’nın başrollerinde yer aldığı dizinin 19. bölümünden ilk görüntüler yayınlandı.

Egemen, İrfan’ın elindeki her şeyi aldığı Eda’ya açıklıyor… İrfan ile İlay arasında neler olacağı da merakla bekleniyor. Süleyman, sonunda her şeyini kaybedince yeni sultan İrfan’ın elini öpmek durumunda kalacak mı?

Babil dizisinin final yapmasına değil, izleyici bakın asıl neye yanıyor! 1

Babil finale yürürken izleyicilerin yüreğini sızlatan asıl konu ise İrfan ile Nihal (Ayşe)’in aşklarını yaşayamamış olmaları… Aslında aşk yaşamayı en çok hak eden bu iki karakter için nasıl bir son düşünülüyor bilinmiyor. Ancak ikilinin aşk anlarını izlemeyi çok isteyen Babil hayranları, final yapacak olması nedeniyle buna fazla bir zaman kalmadığını biliyor.

İrfan ve Nihal’i birbirine çok yakıştıran Babil hayranları, en çok da onların mutlu anlarını görememekten yakınıyor.

İşte dizinin 13 Kasım Cuma akşamı yayınlanacak olan 19. bölümünden ilk görüntüler: