Ana sayfa Sosyal Medya Babil dizisinin Hakan’ı Selahattin Paşalı’nın içini kemiren gerçek!

Babil dizisinin Hakan’ı Selahattin Paşalı’nın içini kemiren gerçek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Babil dizisinde Hakan karakterini başarıyla canlandıran Selahattin Paşalı, geniş kitleler tarafından daha yakından tanındı. Netflix imzalı Aşk 101 dizisinin de bu dönemde yayınlanması oyuncu adına büyük bir şansı. Geçen yaz çekilen Aşk 101 dizisinde Osman karakterini Selahattin Paşalı canlandırıyor.

Babil ve Aşk 101 dizileri ile son ayların çok konuşulan ismi Selahattin Paşalı, popülerliğini artıyor. Hayatın kendisini nereye sürüklediğini bilmeyen ve bilmek de istemeyen bir yapıya sahip. Based İstanbul dergisinin sorularını yanıtlayan oyuncu, bir bilinmezliğin içinde süzülüyor ama bundan da besleniyor.

Selahattin Paşalı, “Bilinmezlik durumunun beraberinde getirdiği gizem, hayatı daha yaşanır kıldığına inanıyorum. İçerisinde umut da barındırıyor, ölüm de. Aslında ölümün olduğu bir yerde hayatın beni nereye götürdüğü ne kadar önemli onu da bilmiyorum” diye konuştu.

Babil dizisinin Hakan'ı Selahattin Paşalı'nın içini kemiren gerçek! 7

Oyuncunun kendi jenerasyonu adına bir itirafı da var. Paşalı, 2 Şubat 1990 doğumlu. 30 yaşındaki oyuncu, kendi jenerasyonu için gelecek kaygısının ne kadar önemli olduğunu anlattı.

Oyuncu, “Benim jenerasyonumun en belirgin ruh sağlığı problemi gelecek kaygısı. Hayatın beni nereye götürdüğünü düşündüğümde, hayatı planlamaya çalıştığımda ya da kontrol etmeye çalıştığımda kaygı içimi kemiriyor. Zaten ben kimim ki hayatı kontrol etmeye yelteniyorum o da ayrı bir soru. Müthiş bir hızın içindeyiz ve yavaşlamaya çalışıyorum” diye konuştu.

Anı yaşamaya çalıştığına anlatan Selahattin Paşalı, hayat kendisini nereye götürürse bunu kabul edeceğini belirtiyor.