Ana sayfa Sosyal Medya Babil dizisinin İlay’ı Birce Akalay, şu günlerde bir başka heyecan içinde

Babil dizisinin İlay’ı Birce Akalay, şu günlerde bir başka heyecan içinde

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Birce Akalay, Star TV’de ekrana gelen Babil dizisinde oynadığı İlay karakteri ile gündemde. Akalay, İzmir depremi sonrasında yüreği yanan pek çok insan gibi sosyal medya hesabından konuyla ilgili hem bilgilendirici, hem dikkat çekici paylaşımlar yaptı.

Günlerdir tüm Türkiye gibi kalbi İzmir ile atan oyuncu, yaşanan bu zor günlerin ardından, takipçilerinin bir nebze yüzünü güldürmek, bir umut vermek adına bir videosunu yayınladı.

Oyuncu, daha önce dans çalışmaları yapmış ama uzun bir süredir ara vermişti. Birce Akalay’ın yeniden tango yapmaya başladığı yayınladığı görüntülerle ortaya çıktı.

Akalay, stüdyoda eğitmeni ile birlikte yaptığı çalışmadan kısa bir görüntüyü instagram hesabından da paylaştı. Çalışmalarının hayli başarılı olduğu ve oyuncunun kısa sürede önemli bir aşama kaydettiği de görülüyor.

Aşağıda Birce Akalay’ın yaptığı paylaşımı görebilirsiniz. Oyuncu, paylaşımına İngilizce olarak “Bu zor günler arasında bir parça mutluluk saklıyorum. Umarım yüzünüzde bir gülümseme belirir.
Hayallerinin peşinden git.” notunu düştü.

İşte o paylaşım:

Tango in Paris at the age of 60’s 70’s.
????
I hide piece of happiness among these tuff days. Hope that a smile appers on your face.
Follow your dreams.
My dream couple.
@selcukataly ♥️ @mugeunerr