Ana sayfa Sosyal Medya Babil ve Öğretmen dizilerinin final yapmasına isyan edene, tokat gibi Türkiye gerçeği!

Babil ve Öğretmen dizilerinin final yapmasına isyan edene, tokat gibi Türkiye gerçeği!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Bu haberimizde isyan eden izleyicilerin sosyal medya yorumlarına yer vereceğiz… İsyanın sebebi ise ekranda mesaj veren çok az yapım olması ve bu dizilerin de sürekli reyting sorunu yaşaması ve kısa sürede ekran veda ettiği gerçeği…

Star TV ekranında Babil dizisi 20. bölümü ile birlikte 20 Kasım Cuma akşamı izleyicilerine vade edecek. Aslında kadro müthiş, oyunculuk performansları gayet iyi, hikaye sağlam ve verilen mesajlar da çok çarpıcı… Ancak izleyiciler için Babil o kadar da tercih nedeni değil… İlk sezonu daha iyi geçen Babil, ikinci sezonda reyting sorunları ile boğuştu ve sonunda kaybetti.

2 bölüm sonra final yapacak olan dizinin hayranları sosyal medyada isyanda. Bir izleyici diyor ki, “Kaliteden anlamayan Türk seyircisi sayesinde final yapıyorsunuz. Keşke devam etseydi, oyuncular, yapım, senaryo çok iyiydi.” Benzer görüşe sahip olan birçok izleyici de mesaj bıraktı. Babil hayranları hem isyan dolu hem de üzgün. Sonuçta reytingler atmayınca kanalların yapacak fazla bir şeyi olmuyor.

Aynı durumu Fox TV’de pazar akşamları yayınlanan Öğretmen dizisinin hayranları da hissediyor. Çok iyi başlayan ve güçlü mesajlar veren dizinin kötü sonuçlar alması ise haftalardır konuşuluyor. 9. bölümü ile birlikte 15 Kasım Pazar akşamı final yapacak olan Öğretmen dizisi hayranları, bu kadar güçlü mesajlar veren bir yapımın nasıl olur da izleyiciden güçlü bir destek görmediğini sorguluyor.

Kaliteli ve derdi olan dizilere yönelik izleyicilerin pek de ilgi göstermediğine daha önceden de şahit olmuştuk. Babil ve Öğretmen de aslında bu gerçekliğin sonucunu yaşıyor.