Ana sayfa Sosyal Medya Babil’in İlay’ı Birce Akalay, instagram’a inat yeniden paylaştı!

Babil’in İlay’ı Birce Akalay, instagram’a inat yeniden paylaştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Star TV ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Babil dizisinde İlay karakterine hayat veren Birce Akalay, hayranlarını bu rolle çok etkiledi.İlay’ın güzelliği üzerine birçok mesajı sosyal medyada görebilirsiniz.

Birce Akalay da sosyal medya ile iç içe bir hayat yaşıyor. Ünlü oyuncu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için de bir paylaşımda bulundu. Ancak bu paylaşımı instagram tarafından cinsellik içerdiği gerekçesiyle kaldırıldı.

Bu duruma çok sinirlenen Birce Akalay, aynı paylaşımı bir kez daha yaptı ve bu kez de instagram’a mesaj yollamayı da ihmal etmedi.

Akalay, “Bu paylaşımda cinsel içerik yoktur. Sadece 12 güzel kadın daire şeklinde dizilip yüzüyor ve birlikte mutlular” şeklinde bir mesajı İngilizce olarak instagram’ın dikkatine sundu.

İşte Birce Akalay’ın kadınlar günü için yazdığı ve instagram tarafından kaldırılan mesajın yeni hali:

Kadınları öldürmeyin. Tecavüz ve taciz etmeyin. Vurmayın, sövmeyin, haklarını gasp etmeyin, ötekileştirmeyin, istediğiniz şekillere sokmaya, seslerini kısmaya, varlıklarını, kimliklerini, amaçlarını, hayallerini yok etmeye çalışmayın, içlerindeki çocuğu aşağılamayın, bedenlerini metalaştırmayın, kategorize etmeyin yeter! Yoksa bize her gün kadınlar günü.

PS: THERE IS NO SEXUAL CONTENT INCLUDED ON THIS POST!
JUST 12 BEAUTIFUL WOMEN SWIMMING IN A CIRCLE AND LAUGHING BECAUSE THEY ARE HAPPY TOGETHER OK? @instagram

Babil'in İlay'ı Birce Akalay, instagram'a inat yeniden paylaştı! 7