Ana sayfa Dizi Haberleri Bade İşçil’i setlere dönmeye ikna eden çok özel dizi projesi!

Bade İşçil’i setlere dönmeye ikna eden çok özel dizi projesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1983 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Bade İşçil, 2009 yılında Ezel isimli dizide canlandırdığı Şebnem karakteri ile büyük popülerlik yakaladı. 2011 yılında final yapan ve 71 bölüm süren dizi sayesinde geniş bir hayran kitlesine kavuşan Bade İşçil hem yetenekleri hem de güzelliği ile ekrana çok yakıştı.

Ardından oyuncunun yine çok sevilen Kuzey Güney isimli dizide Banu karakteri ile yer alması, şöhretinin iyice artmasını sağladı. Ufak Tefek Cinayetler dizisindeki Pelin rolüyle de akıllara yazılan oyuncu, en son Aşk 101 isimli Netflix dizisinde Işık karakterine hayat verdi.

Televizyon projeleri yerine dijital işleri tercih etmekte olan oyuncunun yeni dizi projesi de yine bir dijital platform için çekilecek. Gain’de yayınlanacak olan Aslında Özgürsün isimli dizinin başrolünde Bade İşçil ile Deniz Çakır bulunuyor.

Deniz Çakır, geçen sezon kadına şiddet konusunda önemli mesajlar veren Masumiyet isimli diziyi tercih ederek dikkat çekmişti. Oyuncunun yeniden bir kadın projesinde yer alması bir başka detay oldu.

Bade İşçil'i setlere dönmeye ikna eden çok özel dizi projesi! 56

Bade İşçil de Aşk 101 dışında uzun zamandır başka projede kendini göstermedi. Oyuncunun iki kadının etkileyici hikayesinin anlatılacağı bir diziyi kabul etmesi de dikkat çeken bir gelişme oldu.

Bade İşçil ve Deniz Çakır ikilisinin başrolündeki dizinin hikayesi kadın hakları konusunda verdiği mücadele ile bilinen ünlü yazar Duygu Asena’nın aynı isimli kitabından uyarlandı. Aslında Özgürsün isimli dizide iş kadını Berna ile umutsuz bir ev kadını olan Belgin’in ilginç hikayesini izleyeceksiniz.

Toplum baskısı altında kendi hayallerinden vazgeçmeyen bu iki kadının psikolojik hallerini de yansıtacak olan dizide erkek başrol olarak ise Alican Yücesoy bulunacak.

Bade İşçil hayranları televizyon dizilerine soğuk bakan oyuncunun yeniden bir dijital proje ile setlere dönmesinden de memnun.