Ana sayfa Dizi Haberleri Bahar, bu bölümde delirmezse iyidir! Kadın dizisinde küplere bindirecek gelişme

Bahar, bu bölümde delirmezse iyidir! Kadın dizisinde küplere bindirecek gelişme

tarafından zk zk
Televizyongazetesi-Detay
Salı akşamlarına damgasını vuran Kadın dizisinin 43. bölümünde Bahar’ı büyük şoklar bekliyor yine!

43. bölümden gelen 2. fragmanda Bahar ve Şirin hesaplaşıyor.

Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’un oynadıkları dizinin yeni bölümünde Bahar, Şirin’e hesap sormaya gidiyor.

Şirin’in hastaneye kendisine ilik vermeye geldiği gün yanında Sarp’ın da olduğunu Yeliz’den öğrenen Bahar, ne olduğunu anlayamamış, bir anda evde çıkıp yola düşmüştü.

Öfkeyle geldiği annesinin evinde Şirin’in üstüne yürüyen Bahar, Sarp’ın onu nasıl bulduğunu, onunla nasıl görüştüklerini soruyor.

Ancak Şirin yine her zamanki gibi Bahar’ı delirtmek için elinden geleni yapacak. Ona gerçekleri anlatmayan Şirin, yalan dolan sözleriyle yine Bahar’ı çıldırtacak.

Bahar, bu bölümde delirmezse iyidir! Kadın dizisinde küplere bindirecek gelişme 7

Öfkesine hakim olamayan Bahar, eline geçirdiği bir vazoyu odasına kaçan Şirin’e fırlatıyor ve kapının camı kırılıyor.

Şirin, Bahar’ın öfkesi karşısında korkuyor ve anne babasından yardım istiyor. Enver, Bahar’a hakim olmaya çalışırken Şirin de tedirgin oluyor ama ona yanıt vermiyor. İyice çıldıran Bahar, “Sarp’la ilgili gerçekleri bilmek istiyorum artık yeter” diyerek bağırmaya başlıyor.

Tanıtımında devamında Bahar’ın bir AVM’ye gittiği ve orada Sarp’ı oğlunu kucaklarken gördüğü sahneler yayınlanıyor.
Bahar gördükleri karşısında şaşırıp kalıyor.

Bahar, Sarp ile konuşacak mı? Onun evli ve iki çocuğu daha olduğunu öğrenecek mi? Şirin, Sarp ve Bahar’a nasıl bir tuzak kurdu? İşte bu soruların yanıtlarını yeni bölümde alacağız.

Kadın 43. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Arif’in yanına uğrayan Enver, kahvede gördüğü kandan sonra paniğe kapılır ve Arif’in başına kötü bir şey geldiğini düşünür. Çocuklarının Sarp’ın dönmesiyle birlikte sarsıldığına şahit olan Bahar’ın kafası Nisan’ın bir cümlesi ile karışacaktır. Büyük bir pot kıran ve babasının iki çocuğu daha olduğunu öğrenen Nisan bunu Bahar’a söyleyecek mi?

Şirin’in elindeki fotoğrafları sildirmek isteyen Sarp ise Şirin’in kapısına dayanır. Sık sık Sarp’ın evine gelmesinden rahatsız olan Enver ise fotoğrafların artık Şirin’de olmadığını söyler. Bahar ile birlikte olma yolundaki tek engeli bu fotoğraflar olarak gören Sarp ne yapacaktır? Bahar’a geri dönecek mi? Arif’e onu çok sevdiğini söyleyen Bahar ise her şeye rağmen Sarp’ı affedebilecek mi?