Ana sayfa Dizi Fragmanları Bahar Şahin yeni dizisi Gülümse Kaderine’de herkesi şaşırtacak gibi görünüyor!

Bahar Şahin yeni dizisi Gülümse Kaderine’de herkesi şaşırtacak gibi görünüyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zalim İstanbul’daki performansıyla büyük bir hayran kitlesi edinen Bahar Şahin, çok uzun süredir televizyon kanallarından uzakta. Onu yeniden ekranda görmek isteyen hayranları, başarılı oyuncuyu ekrana döndürecek Gülümse Kaderine dizisini dört gözle bekliyor. Dizinin ilk tanıtımı paylaşıldı ve büyük heyecan yarattı. Tanıtım, Bahar Şahin’in canlandıracağı karakterle ilgili de ilk ipuçlarını veriyor.

Genç oyuncu Bahar Şahin, Zalim İstanbul’da canlandırdığı hırslı ve acımasız Ceren karakteriyle hala hafızalarda. Bu dizideki başarılı oyunculuğuyla kariyerinde büyük bir sıçrama yapan Bahar Şahin, Zalim İstanbul’un sona ermesinden bu yana televizyon kanallarından uzakta. Başarılı oyuncu kısa süre önce dijital platformda ekrana gelen Duran isimli dizide rol almıştı.

Bahar Şahin’i ekrana döndüren, Zalim İstanbul’un yapımcısı Avşar Film oldu. Başarılı oyuncu çok yakında Gülümse Kaderine isimli diziyle Fox TV ekranında olacak. Dizinin ilk tanıtımı kısa süre önce yayınlandı ve diziyle ilgili ilk ipuçlarını verdi.

Dizinin başrollerini Bahar Şahin, Sude Zülal Güler, Doğan Bayraktar ve Mine Tugay paylaşırken, oyuncu kadrosunda ayrıca Erkan Meriç, Burak Sergen, Ahu Sungur, Yalçın Hafızoğlu, Aslı Sümen, Ülkü Hilal Çiftçi, Nazan Diper, Aslı Samat, Gamze Demirbilek, Sevinç Kumaş, Aysima Zeynep Erişir, Alina Akçay yer alıyor. Baha Şahin ve Sude Zülal Güler, yeni dizide yetimhaneden ayrılan iki genç kızı canlandırıyor.

Diziden gelen ilk tanıtımda Bahar Şahin, Zalim İstanbul’daki karakterinin aksine son derece iyi kalpli ve masum bir genç kız gibi görünüyor. Yani Zalim İstanbul’da canlandırdığı karakterden bir hayli farklı. Dolayısıyla akıllara başarılı oyuncunun yeni dizisinde izleyiciyi şaşırtıp şaşırtmayacağı sorusu geliyor.

Fox TV’de yayınlanacak Gülümse Kaderine dizisinin yapımını Avşar Film, yapımcılığını ise Şükrü Avşar üstleniyor. Yetimhanede büyüyen iki genç kızın hayat hikayesini konu alan diziyi Burcu Över kaleme alıyor, yönetmen koltuğunda ise deneyimli isim Aytaç Çiçek oturuyor. Dizinin yayın tarihi hala açıklanmadı.