Ana sayfa Sosyal Medya Bahar Şahin’in tatil fotoğraflarına eski rol arkadaşları yorum yağdırdı!

Bahar Şahin’in tatil fotoğraflarına eski rol arkadaşları yorum yağdırdı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Oyuncu Bahar Şahin ekranlara en son Fox TV’de yayınlanan Gülümse Kaderine dizisi ile geldi. Kanal D’nin Zalim İstanbul dizisi ile kariyerinde sıçrama yaşayan ve geniş bir kitle tarafından tanınan Bahar Şahin’in son dizisi beklenilenin aksine çok uzun ömürlü olmadı.

Gülümse Kaderine’nin ekran ömrü sadece beş hafta sürdü. Her ne kadar izleyici dizinin böyle bir finali hak etmediğini düşünsede yaşanan bu gelişme Bahar Şahin’in hayranlarını da üzdü.

Şu sıralar tatilde olan Bahar Şahin hayranlarıyla sosyal medya paylaşımlarıyla hasret gideriyor. Oyuncu bayram tatili için Bozcaada’ya gitti.

Bahar Şahin'in tatil fotoğraflarına eski rol arkadaşları yorum yağdırdı! 8

Ege’nin incisi Bozcaada’nın meşhur rüzgar güllerinin önünde poz veren güzel oyuncunun paylaşımları kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Bahar Şahin’in “Bozcaada bayram ve çilek” notunu düştüğü fotoğrafa, oyuncunun Zalim İstanbul dizisinde beraber rol aldığı oyuncu Nebi Taskan, “Sen yaşadın bu hayatı” yorumunu yaptı. Şahin eski rol arkadaşına, “E sen yoksun?” yorumuyla cevap verdi.

Bahar Şahin'in tatil fotoğraflarına eski rol arkadaşları yorum yağdırdı! 9

Oyuncunun O Hayat Benim ve Gülümse Kaderine dizisinde birlikte rol aldığı usta oyuncu Ahu Sungur da fotoğraflara, “Güzelim benim” yorumunu yaptı.