Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bahar Süer’den hem dizi hem yemek programı!

Bahar Süer’den hem dizi hem yemek programı!

tarafından ker_def

Erkek Severse isimli bein connect dizisinin kadrosunda yer alan isimlerden birisi de Bahar Süer… 1985 yılında Ankara’da dünyaya gelen oyuncu, 2011 yılından bu yana da projelerde yer alıyor.

Avrupa Avrupa isimli dizideki Nezahat karakteri ile kariyerine başlayan Bahar Süer, yeni gelin dizisindeki Nazgül karakteri ile büyük dikkat çekti. Şampiyon, Gençliğim Eyvah ve İyi Aile Babası dizilerinin ardından ise oyuncu dijital yapımlara yöneldi.

Fandom isimli dizinin yanı sıra, Erkek Severse isimli yapımda da rol alan Bahar Süer, bir de yemek programı yapacak. Güzel oyuncu Bahar Süer 2022 yılına iki farklı projeyle hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor.

Yılın iddialı dijital yapımlarından “Erkek Severse” dizisinde Alperen Duymaz, Büşra Develi ve Yasemin Allen İle kamera karşısına geçen Süer, dizide işletme müdürü Demet karakterine hayat verecek.

Önümüzdeki günlerde izleyici ile buluşacak olan dizinin ilk sezon çekimleri devam ediyor. Oyunculuğunun yanı sıra aşçılığı ile bilinen Süer, bir dijital platformda “Lezzetin Arka Bahçesi” isimli yemek programıyla her hafta birbirinden ünlü konukları ağırlayarak hem yemek yapacak hem keyifli sohbetleri ekrana taşıyacak.