Ana sayfa Dizi Haberleri Bahar’dan Arif’e, yılın itirafı! Kadın dizisi, ‘bencil, yüzsüz’ eleştirilerini bir bir dillendirdi!

Bahar’dan Arif’e, yılın itirafı! Kadın dizisi, ‘bencil, yüzsüz’ eleştirilerini bir bir dillendirdi!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Fox TV’nin sevilen dizisi Kadın’da, iki haftadır Bahar’ın Arif’e itiraflarını izliyoruz.

Geçtiğimiz hafta, Arif’in kendisine yaptığı tüm fedakarlıklara karşın, onu üzmekten başka bir şey yapmadığını fark eden Bahar, haftalardır izleyicinin ona yaptığı eleştirileri, adeta dillendirdi.

Sosyal medyada özellikle Arifçiler olarak mesaj paylaşan izleyiciler, Bahar’ın Sarp ortaya çıktıktan sonra Arif’e mesafeli tavrı, yüzüğünü çıkarıp geri vermesi ve onu görmezden gelmesiyle eleştirilerini çoğaltmıştı.

Sanki sosyal medyada izleyicilerin o yorumları bir anda Bahar’ın dilinden patır patır döküldü geçtiğimiz bölümde.

İzleyenler sosyal medyadan Bahar’ın Arif’e davranışlarını, bencillik, yüzsüzlük, terbiyesizlik olarak niteleyip, hiç birini haketmediğini söylüyordu. Sanki senarist bunları görmüş gibi, izleyenlerin tüm bu eleştirilerini Bahar’ın ağzından tek tek dillendirdi adeta!

İş başvurusu yapan Bahar, gittiği dükkan sahibinin Arif’i tanıdığını öğrenince, onunla kendisi için konuşmasını istedi önce.

Bahar'dan Arif'e, yılın itirafı! Kadın dizisi, 'bencil, yüzsüz' eleştirilerini bir bir dillendirdi! 11

Tam eve giderken Sarp’tan geldiğini sandığı mesajla yere oturan Bahar, Arif’in koşup kendisine yardım etmesiyle bir anda kendisini sorgulamaya başladı ve şunları söyledi:

“Sen bana o kadar insanlık yapıyorsun, karşılığında benim sana yaptığım şeylere bak. Sadece kırıyorum seni. O kadar şeyin üstüne bir de kalkmış senden iş için arkadaşınla konuşmanı istiyorum. Ben ne ara bu kadar, yüzsüz, terbiyesiz, bencil bir insan oldum bilmiyorum. Arif sen artık bana yardım etme lütfen hiç olur mu? Yüzüme de bakma artık benim, konuşma benimle. Benim için artık daha fazla iyilik yapma ne olursun. Çünkü ben bunların hiç birini haketmiyorum.

İşte bu sözler, sosyal medyada izleyenlerin bir süredir Arif’e karşı davranışları için suçladığı Bahar’a yaptığı eleştirilerin birebir aynısıydı.

Böylece Bahar, kendi ağzından bunları söyleyerek izleyenleri de bir nebze rahatlatmış oldu.

İşte Bahar’ın Arif’le konuştu ve itirafta bulunduğu o anlar:

Bu hafta ekrana gelen 44. bölümde de yine Bahar, herkesten önce Arif’e içini döktü. Çocuklarının kaçırılması ve Sarp’ın karısı ve çocuklarını görmesiyle perişan olan Bahar, mahalleye koşarken yine Arif ona yardım etti.

Çocukları görüp kahveye götüren Arif, Bahar’ın çığlıklarına koştu ve çocukların iyi olduğunu söyleyerek yine ona sahip çıktı.

Bahar, bir kez daha Arif’e içini döktü. “Başımıza gelenler bahane olmamalı. Ben hayata direnemedim. Yıkıldım” diyen Bahar’a Arif, “Sen yıkılmadın. Sadece mükemmel olmaya çalıştın ama mükemmel insan diye bir şey yok. Düşen kalkan insan var” diyerek dostça nasihatlarda bulundu.

İşte o sahne ve gelen yorumlardan bazıları:

Bahar'dan Arif'e, yılın itirafı! Kadın dizisi, 'bencil, yüzsüz' eleştirilerini bir bir dillendirdi! 12

Bahar'dan Arif'e, yılın itirafı! Kadın dizisi, 'bencil, yüzsüz' eleştirilerini bir bir dillendirdi! 13

Bahar'dan Arif'e, yılın itirafı! Kadın dizisi, 'bencil, yüzsüz' eleştirilerini bir bir dillendirdi! 14

Bahar'dan Arif'e, yılın itirafı! Kadın dizisi, 'bencil, yüzsüz' eleştirilerini bir bir dillendirdi! 15