Ana sayfa Dizi Haberleri Baht Oyunu dizi oyuncuları jenerik müziğini hep birlikte söyledi!

Baht Oyunu dizi oyuncuları jenerik müziğini hep birlikte söyledi!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Baht Oyunu, gümbür gümbür geliyor… Gençlik enerjisini yansıtan dizinin oyuncuları, sette bir hayli eğleniyor. Setten gelen kamera arkası görüntüleri büyük ilgi görmüştü.

Hekimoğlu dizisinden ayrılan Aytaç Şaşmaz ile en son Sol Yanım dizisinde izlediğimiz Cemre Baysel, yeni hikaye için bir araya geldi. Baht Oyunu yaz ekranının en neşeli yapımlarından birisi olma iddiasında… Dizinin fragmanları da ilgi gördü ve sosyal medyada çok konuşuldu. Dizinin setinden farklı ve eğlenceli bir paylaşım daha geldi.

Baht Oyunu dizisinin hareketli ve enerji dolu jenerik müziği, başrol oyuncuları tarafından seslendirildi. Başrol oyuncuları Aytaç Şaşmaz, Cemre Baysel ve dizinin jenerik müziğini seslendiren Aslı Demirer, Safa Hendem bir araya gelerek dizinin jenerik müziği seslendirildi.

İşte Baht Oyunu dizi oyuncularının yorumuyla eğlenceli jenerik müziği sunumu:

Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı ARC Film imzalı yeni dizisi “Baht Oyunu” yakında Kanal D’de! Başrollerini Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’in paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda İdris Nebi Taşkan, Aslı Sümen, Hande Subaşı, Funda İlhan, Tuğba Çom, Anıl Çelik, Ozan Dağgez, İrem Yüksel, Emrah Ben, Suğdem Gözalır ve Altan Erkekli yer alıyor.

Baht Oyunu 15 Haziran Salı akşamı Kanal D’de başlıyor!