Ana sayfa Dizi Haberleri Baht Oyunu dizisi en çok Aslı Sümen’in bahtını açtı!

Baht Oyunu dizisi en çok Aslı Sümen’in bahtını açtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Kanal D ekranında yayınlanan Baht Oyunu isimli romantik komedi dizisi son dönemde ilginin artması ve reytinglerini yükseltmesi ile dikkatleri çekti. Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin kadrosunda yer alan isimlerden birisi de Aslı Sümen…

2017 Miss Turkey birinciliği ile tanınan Aslı Sümen, hayali olan oyunculuğa da geçiş yaparak, dikkatleri bir kez daha üzerine çekti… Uluslararası bir projede yer almayı kendisine hedef olarak seçen Aslı Sümen, ilk dizi projesinde kendini göstermeye devam ediyor… Milliyet gazetesine konuşan oyuncu, heyecanını paylaştı.

Aslı Sümen, ilk sahnesi öncesinde yapıp yapamayacağı konusunda bir gerginlik yaşadığını ama sete çıkınca bunun ortadan kalktığını söyledi. Oyuncu, “Derslerime iyi çalışan biriyim. Bir yere hazırlıksız asla gitmem. Hazırlıklı olduğum için sahneye girmeden önce heyecanım kalmadı. Bir de dansçı olduğumdan dolayı çok kez sahneye çıktığım için bunun avantajını yaşadım” açıklamasını yaptı.

Bir yapım şirketinin farklı bir dizisi için görüşmeye gittiğini ama yönetmen Serdar Gözelekli ile karşılaştıktan sonra Baht Oyunu’na çağırıldığını belirten Aslı Sümen, “Baht Oyunu benim bahtımmış” ifadesini kullandı.

Baht Oyunu dizisi en çok Aslı Sümen'in bahtını açtı! 7

İlk dizisi olmasına rağmen ana karakterlerden Tuğçe’ye hayat veren oyuncu, bunun kendisi adına büyük bir şans olduğunu da ifade etti.

Aslı Sümen, “Sete başlarken diğer arkadaşlarım daha tecrübeli olduğu için onların yanında bazı kaygılarım vardı. Ama sonrasında zaten çok iyi anlaştık, güzel bir arkadaşlığımız oldu. Sahnelerde de yeri gelince bana yardımcı oluyorlar. Birbirimize tüyo veriyoruz” diye konuştu.