Ana sayfa Dizi Fragmanları Baht Oyunu dizisinde asıl sınav şimdi başlıyor!

Baht Oyunu dizisinde asıl sınav şimdi başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Eğlenceli hikayesi ve başarılı oyunculuk performansları ile dikkatleri çeken dizilerden birisi de Baht Oyunu oldu. Salı akşamlarının neşesi olan dizi, Star TV’de yayınlanan Ada Masalı ile reyting mücadelesi yapıyor. Baht Oyunu’nun ilk bölüm sonuçları beklentilerin altında kalmıştı.

Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel ikilisinin çok iyi bir uyum yakalaması sette ki enerjilerinin de yüksek olması dizi adına büyük bir avantaj. Ayrıca setin kamera arkasına yansıyan ekibin eğlenceli ve uyum içindeki çalışması da başarının anahtarlarından birisinin daha bulunduğunu gösteriyor.

İlk bölümde düşük gelen reytinglerden sonra dizi adına asıl sınav 22 Haziran Salı günü yayınlanacak olan ikinci bölümle birlikte başlıyor. Cemre Baysel oyunculuğu ile hayranlarını mest ederken, Ada karakterine ne kadar da yakıştığına yönelik sosyal medyada adeta yorum patlaması yaşandı.

Hekimoğlu dizisindeki Emre performansından sonra Aytaç Şaşmaz da yine ilgiyi üzerine çekmeyi başardı. Heyecanla beklenen 2. bölümden 3. fragman da yayınlandı. Ada ve Bora oyunlarla karşı karşıya!

Ada’nın da Bora’nın da hayatında işler yolunda gitmemektedir. Karşılarındaki engeller bu ikiliyi yan yana getirecek midir? Baht Oyunu yeni bölümüyle Salı 20.00’da Kanal D’de izleyicilerle buluşacak.

Bora ve Ada sevgili olarak iş yemeğine katılır ve her şey alt üst olur.

Bora, Ada’dan geçici süreliğine sevgili gibi davranmasını ister. Ancak Ada’nın davranışları Bora’yı zor duruma düşürür. Tuğçe ise bir giyim mağazasında kilitli kalır. Rüzgar ve Tuğçe, Ada ve Bora’nın katıldığı iş yemeğine gelince işler iyice karışır.

Ada, Rüzgar’ı Tuğçe’ye kaptırmamak için ofiste çalışmaya başlıyor!

Bora, Ada’yı asistanı olarak işe alır. Rüzgar, Ada’nın ofiste çalışmaya başladığını öğrenince şaşırır. Ada’nın yaptığı sakarlıklar ise Bora’yı çileden çıkarır. Tuğçe’nin Ada ile olan mücadelesi, böylece başlamış olur. Ada, Rüzgar’ı tekrar elde edebilecek mi?