Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Baht Oyunu dizisinde Aytaç Şaşmaz’ın Cemre Baysel iltifatı çok ince oldu!

Baht Oyunu dizisinde Aytaç Şaşmaz’ın Cemre Baysel iltifatı çok ince oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle buluşan Baht Oyunu dizisi yoluna devam ediyor. 9 bölümü yayınlanan dizinin 10. yeni bölümünü 24 Ağustos Salı günü izleyebilirsiniz. Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel ikilisi yine çok başarılı performans sergileyerek hayranlarını mest edecektir.

Birbirlerine çok yakıştırılan ve en iyi dizi çiftleri arasına katılan ünlü ikili Onedio’nun youtube kanalında hayranlarından gelen soruları yanıtladı. Program sırasında uyumları ile yine dikkat çeken ikili, aynen dizi setinde eğleniyormuş gibi soruları yanıtladı.

Sette de çok iyi anlaştıkları bilinen ikili, sette gülmekten duramıyor. Aytaç Şaşmaz, dizinin başarı sırrını da bir soruya verdiği yanıt ile açıklamış oldu. Ada karakterini canlandıran Cemre Baysel’in senaryonun dışına çıktığı ve doğaçlama sahnelerin de çok olduğunu Aytaç Şaşmaz’ın sözleri ile öğreniyoruz.

Gelen bir soruyu yanıtlayan Aytaç Şaşmaz, partnerine ince bir iltifatta da bulunarak şöyle konuştu: “Ada’nın her sahnesi değişik. Ada, Cemre’nin katkıları ile her sahne doğaçlama sahne oldu. Karşımıza burundan girip kulaktan çıkan şeylere dönüşüyor. O yüzden gülmemek elde değil. Tabii ki ben alıştım.”

Aytaç Şaşmaz, partnerinin doğaçlama performansına artık alıştığını vurguladı ve artık buna bağışıklık kazandığını ifade etti. Bu doğaçlama sahnelerinin dizinin başarısına büyük katkı yaptığının da tüm izleyiciler farkında.

Sette partnerine çok güldüğü itirafını yapan Aytaç Şaşmaz, kamera arkası görüntülerinde de bu anların görülebileceğini ifade etti.

Cemre Baysel ise “Bazen söylediğim bir şey o an aklıma geliyor ve gülesim geliyor. Ben kendime gülüyorum, Aytaç gülmüyor. Çok şaşırıyorum” diye konuştu.