Ana sayfa Sosyal Medya Baht Oyunu dizisinde başarıyı getiren arka planındaki gerçek!

Baht Oyunu dizisinde başarıyı getiren arka planındaki gerçek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Baht Oyunu, Kanal D ekranlarında yaz aylarının en eğlenceli yapımlarından birisi olarak Salı akşamları yerini alıyor. Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz ikilisinin başarılı işbirliği ile taçlanan dizi, tüm ekibin özverisi ile son iki bölümde yükseliş sergileyerek çok olumlu bir tablo çizdi…

Bayram haftası nedeniyle yeni bölümü bu hafta yayınlanmayan Baht Oyunu, ilk 5 bölümlük performansı ile göz doldurdu. Ada ve Bora karakterleri izleyicilerin içini ısıttı ve gelecek adına da dizinin gidişatı iyi bir görüntü çiziyor… Tüm bu olumlu tabloyu yaratan şey ise izleyici ile dizi ekibi arasında oluşan sinerji… Bu durum sosyal medyada görebilirsiniz.

Dizinin ekibi setti yoğun ama eğlenceli bir çekim süreci yaşıyor. Sosyal medya platformlarında ise izleyiciler onların bu sıcaklığına güzel yorumları ile destek veriyor. Aytaç Şaşmaz, ortaya çıkan bu sinerjiden çok memnun olduklarını söyledi.

Sosyal medyada haklarında çıkan yorumları takip ettiğini anlatan Şaşmaz, Hekimoğlu gibi önemli bir projeden sonra ilk başrolünün tadını çıkartıyor. Baht Oyunu dizisinde izleyici ile aralarında güçlü bir etkileşim oluştuğunu ifade eden oyuncu, başarıyı getiren bu paslaşma için şöyle konuştu:

“Onlar hissettikçe biz daha çok mutlu oluyoruz. Daha çok kamçılanıyoruz. Daha farklı bir şeyler yapmak istiyoruz. Alternatif bir şeyler de yapmaya çalışıyoruz. Senaristlerimiz, hocalarımız sayesinde çok güzel karşılığını buluyoruz. Sunduğumuz şeyin karşılığını buluyoruz.”

Baht Oyunu dizisinde başarıyı getiren arka planındaki gerçek! 7

Setteki enerjinin izleyicilere geçtiğini sosyal medyadaki yansımalardan anladıklarını ifade eden genç oyuncu, izleyicilerin enerjilerini hissetmesinden ve destek vermesinden çok memnun olduklarını söyledi.

Baht Oyunu dizisinin 6. yeni bölümü 27 Temmuz Salı akşamı saat 20.00’da Kanal D ekranında yayınlanacak. Yeni bölümü de hayranlar bir haftalık ara nedeniyle daha da bir heyecan ve şevkle bekliyor.