Ana sayfa Sosyal Medya Baht Oyunu dizisinde kendi bahtlarını yazmışlar! Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel nişanlanıyor!

Baht Oyunu dizisinde kendi bahtlarını yazmışlar! Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel nişanlanıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Genç kuşağın başarılı iki oyuncusu Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz, geçtiğimiz yaz ekranlara gelen Baht Oyunu dizisinde partner olmuşlardı. İkili, dizideki ekran uyumu nedeniyle partnerlikleri açısından başarılı bulunmuştu. Aynı zamanda izleyici de iki oyuncuyu birbirine çok yakıştırıyordu. Dizi devam ederken aşık olan ve birliktelik yaşamaya başlayan ikili, dizinin final yapmasından sonra da ilişkilerine devam ediyor.

Haziran ayında ekrana gelmeye başlayan dizi, 17 bölüm sürmüştü. Baht Oyunu dizisinin kendi bahtlarını da yazdığından habersiz diziye başlayan iki oyuncu, şimdilerde gelecekleri adına ciddi kararlar verme aşamasındalar.

Başarılı oyunculuklarıyla başrolünde yer aldıkları dizi, Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz’ın adeta geleceğini de belirlemiş! Dizide iki romantik aşığı oynayan çift, Baht Oyunu sayesinde biraraya gelmişlerdi. Ekim ayında final yapan dizinin son bölümünde de canlandırdıkları Bora ve Ada evleniyordu.

Tıpkı romantik komedi dizisindeki gibi Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’in birlikteliklerinin de evliliğe doğru gittiği görülüyor. Baht Oyunu setinde başlayan aşkın, nikah salonunda taçlanacağı da konuşuluyor şimdilerde. Geçtiğimiz günlerde Aytaç Şaşmaz, sosyal medyadan Cemre Baysel ile fotoğraflarını paylaşarak “İyi ki” notunu düşmüş ve kalp emojisi eklemişti.

Baht Oyunu dizisinde kendi bahtlarını yazmışlar! Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel nişanlanıyor! 7

Kısa bir süre önce de birlikte fotoğraflarını yayınlayan çiftin “Sürprizler, güzellikler pek yakında” notu da dikkat çekmişti. İşte bu notun ardından, çiftin hayranları da bir evlilik haberini bekler oldu… Gelen kulis bilgilerine göre ikilinin yaz aylarında aile arasında bir küçük tören ile nişanlanacakları iddia ediliyor…

İkili, daha önce Onedio Youtube kanalına konuk olmuş, birbirleriyle uyumu dikkat çeken çift gelen soruları samimi tavırlarıyla cevaplamışlardı. Hayranların yönelttiği “Partner olacaklarını öğrendiklerinde ilk düşünceleri ne olmuştu?” sorusuna Aytaç Şaşmaz, “Çok mutlu olmuştum, nasıl bir oyuncu olduğunu biliyordum. Çünkü işine değer veren insanlarla çalışmak çok daha değerli oluyor. Bu neden çok mutluydum, zaman geçtikçe daha çok mutlu oldum” diyerek Cemre Baysel’i yere göğe sığdıramamış, güzel oyuncu ise “Ben de öyle, katılıyorum” diyerek Aytaç Şaşmaz’ı onaylamıştı.