Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Baht Oyunu dizisinin Nergis’i Hande Subaşı dizinin gidişatından çok memnun

Baht Oyunu dizisinin Nergis’i Hande Subaşı dizinin gidişatından çok memnun

tarafından ker_def

Kanal D’nin salı akşamlarına damgasını vuran, yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı dizisi ‘Baht Oyunu’nda Nergis karakteriyle beğeni ile izlenen Hande Subaşı, BeStyle Dergisi’ne samimi açıklamalarda bulundu.

‘Baht Oyunu’ nun başarısıyla ilgili “Harika gidiyor, ben de çok mutluyum. Mükemmel bir yönetmen, harika bir ekip, çok genç, çok eğlenceli oyuncu kadrosuyla bana uzun bir aradan sonra iyi bir enerjiyle geldi. Çekerken gerçekten çok eğleniyoruz ve bunun karşılığında seyircimiz de bize emeğimizin ve mutluluğumuzun karşılığını çok iyi veriyor” dedi.

Subaşı, “Kadere çok inandığınızı açıklamıştınız. Canlandırdığınız Nergis karakteri de kadere direnen biri. Kadere yön vermek mümkün m?” sorusunu ise şöyle yanıtladı: “Evet kadere inanıyorum ama kadere yön verebileceğimize de inanıyorum. Hiçbir zaman kader deyip geçmememiz gerektiğine inanıyorum. İstanbul trafiğine benzetiyorum kaderi, her zaman başka bir yol bulunabileceğine, içinde olduğumuz duruma o anki duygularımıza göre kadere yön verdiğimize inanıyorum. Tabii her zaman kendimiz için doğru yolu bulamadığımız zamanlar da oluyor.”

Özel hayatı hakkında konuşan oyuncu, şunları söyledi: “Güzel giden bir ilişkin var, gözler önünde olan bir ikilisiniz. Bu konuda özellikle yeni nesle vereceğin tavsiyeler var mı? Malum artık ilişkiler çok kısa sürede tüketiliyor” sorusuna “İlişki konusunda tavsiye vermek tabii ki çok zor çünkü bu yolculukta hepimiz bir şeyler öğreniyoruz, deneyimliyoruz, ders alıyoruz, bazen alamıyoruz ama her türlü ilişkide arkadaşlık ve iş ilişkisi de dahil olmak üzere saygının çok büyük bir yeri olduğunu düşünüyorum. Saygı duymak, karşındaki insana değer vermek zaten doğru kişiyse karşılığında mutlulukla geliyor.”

Oyunculuk dışında müzikle de ilgilenen Hande Subaşı, “Hayatımın içinde hep müzik vardı. Çocukken Trt Ankara Radyosu Çocuk Korosu’nda 4 yıl eğitim aldım, sonrasında 2007 yılında ‘Şarkı Söylemek Lazım’ adlı televizyon programında yer aldım, yer aldığım projeler de konuk olduğum programlarda şarkı söyleyerek hayatımın bir noktasında müziği hep hayatımın içinde tutmaya çalıştım. Canlı performans benim için hep çok çekici çünkü iki saat boyunca sahnede harika bir orkestrayla beraber bizi dinlemeye gelen, sahnemizi izlemek isteyen insanlarla bir duyguyu ve düşünceyi paylaşmak tarif edilemez bir şey. Canlı sahne performanslarının yanı sıra ben tiyatro sahnesinde de müzikle iç içe olmaktan çok keyif alıyorum ve ikisini bir arada yapabilmek bambaşka bir tat oluyor” dedi.

İlk single çalışması Unutamadım’la büyük bir ilgi gören ve güzel bir başlangıç yapan başarılı oyuncu yeni bir şarkı daha çıkarmak istediğini ama içine sinen doğru zamanı, doğru şarkıyı bulmak istediğini söyledi.

Herkesin hayatına sporu entegre etmesi gerektiğini düşünen Subaşı 10 yıl önce ‘wake surf’e nasıl başladığını şu sözlerle anlattı: Wake surf’e 10 yıl önce Çeşme’de başladım ve sadece orada yapabiliyorum zaten. Her sene mutlaka işlerden arta kalan zamanda Çeşme’ye gidip havadan yana şansım varsa yapmaya çalışıyorum. Daha çok geliştirmek isterdim kendimi bu alanda ama sadece yazları ve Çeşme’de yapabildiğim için belirli bir yerde seyrediyorum. Türkiye’ de çok alışkın olduğumuz yaygın bir spor değil ama benim için kışları yazı iple çekmemin başta gelen sebebi diyebilirim.

Röportajın tamamı BeStyle Dergisi’nin yeni sayısında.