Ana sayfa Dizi Fragmanları Baht Oyunu dizisinin reyting başarı ve etrafa saçılan aşk kıvılcımları!

Baht Oyunu dizisinin reyting başarı ve etrafa saçılan aşk kıvılcımları!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanan Baht Oyunu dizisinde Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz ikilisi başarılı bir dizi çifti oldu. Dün akşam yayınlanan 9. bölüm yine çok renkli geçti ve dizi hayranları ekran başına geçti. Yaz ekranında izleyici sayısının azalması birçok yapım gibi Baht Oyunu’nu da olumsuz etkiledi.

Bu duruma rağmen tüm kişiler kategorisinde ortalamaya yakın bir oran elde eden dizi günü üçüncü sırada bitirerek rakibi Ada Masalı’nı geçti. AB grubunda da yine iyi bir oran elde eden dizinin dördüncü olarak günün en çok izlenen dizisi konumuna geldiğini görebilirsiniz. ABC1 grubunda ise biraz düşük gelen reytingler nedeniyle Baht Oyunu, Ada Masalı’nın gerisinde kaldı.

Baht Oyunu dizisinin 24 Ağustos Salı günü yayınlanacak olan 10. Bölüm Fragmanı paylaşıldı! Dizide aşk kıvılcımlarının her yana saçmaya başladığını göreceksiniz.

Ada ve Bora arasında kıskançlık krizi başlıyor. Ada, Meltem’i duştan çıktığını görünce Bora’ya öfkeleniyor. Bora da Ada’nın kıskançlığına seviniyor. Ada ve Bora arasında aşk kıvılcımları alevleniyor.

Baht Oyunu yeni bölümüyle Salı 20.00’da Kanal D’de!