Ana sayfa Dizi Haberleri Baht Oyunu dizisinin reytingleri iyi geldi, youtube’da sıçrama yaptı!

Baht Oyunu dizisinin reytingleri iyi geldi, youtube’da sıçrama yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle Salı akşamları buluşmakta olan Baht Oyunu isimli dizinin ilk bölümü biraz düşük reytingler nedeniyle moral bozmuştu. Ancak ikinci bölüm itibari ile reytinglerin yükselmekte olduğu ve daha da yükselebileceğine yönelik bir izlenim oluştu.

Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel ikilisinin başrolünde yer aldığı, İdris Nebi Taşkan’ın da dikkat çektiği dizinin 2. bölümü tüm kişiler ve ABC1 gruplarında ortalama oranlarda geldi.AB’de biraz düşük kalsa da Baht Oyuncu, önümüzdeki haftalarda yükselebileceğinin sinyalini de verdi.

Tüm kişiler kategorisinde günü 5.sırada bitiren dizi, AB’de 8. oldu ve ABC1’de ise 6. sırayı elde etti. Müge Anlı’nın atv’de tüm kategorilerde birincilik elde ettiği salı günü izlenme oranlarının ne kadar düştüğü de bir kez daha görüldü…

Baht Oyunu dizisi ikinci bölüm performansı ile de sosyal medyada çok konuşuldu. Başarılı bulunan sahneler, diyaloglar ve oyunculuk performansları reytinglerin yükselmesini de sağlayan temel etkenler oldu.

Hem hikayenin gidişatı izleyiciyi meraklandırıyor hem de seyir zevki yüksek bir iş olarak Baht Oyunu öne çıkıyor. Tabii ki Cemre Baysel’in doğal halleri, mimikleri ve izleyicilere hoş gelen sempatisinin de bundan etkisi var. Hekimoğlu’ndan sonra Aytaç Şaşmaz da hayranlarını yine performansı ile mutlu etti ve sosyal medyada Baht Oyunu en çok konuşulan yapımlardan birisi oldu.

Baht Oyunu dizisinin 3. bölümü 29 Haziran Salı günü yayınlanacak. 3. bölüm fragmanı paylaşılır paylaşılmaz 700 binden fazla kişi tarafından kısa sürede izlendi.

Baht Oyunu dizisinin reytingleri iyi geldi, youtube'da sıçrama yaptı! 7

Baht Oyunu dizisi için youtube’da açılan kanala da büyük bir ilgi var… Dizinin 3. bölüm fragmanı da youtube ortamında zıplama yaptı.

Youtube trendler listesinde 1. sıraya kadar yükselen dizinin fragmanı dikkatleri çekti. Bu gelişme dizinin sosyal medyada ne kadar iyi durumda olduğunu da anlatıyor.

Baht Oyunu gelecek hafta da hayranlarına yine neşeli anlar yaşatacak. İşte Baht Oyunu dizisinin 3.bölüm fragmanı:

Ada iki ateş arasında!

Ada’ya Bora’dan bilgi sızdırması hususunda casusluk yapması istenir.

Ada duruma şaşırsa da olaylar diğerlerinin düşündükleri gibi gitmeyecektir.