Ana sayfa Sosyal Medya Baht Oyunu’na daha başlamadan acımasız eleştiri: Klişenin klişesi!”

Baht Oyunu’na daha başlamadan acımasız eleştiri: Klişenin klişesi!”

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kanal D’nin yeni dizisi Baht Oyunu yakında ekranlarda olacak. Dizinin tanıtımları başladı bile. Yayını için de geri sayım başladı.

Kanal D’nin, yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı ARC Film imzalı yeni dizisi Baht Oyunu’nda başrolleri Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel paylaşıyor, Dizide ayrıca İdris Nebi Taşkan, Aslı Sümen, Hande Subaşı, Funda İlhan, Tuğba Çom, Anıl Çelik, Ozan Dağgez, İrem Yüksel, Emrah Ben, Suğdem Gözalır ve Altan Erkekli yer alıyor

Baht Oyunu'na daha başlamadan acımasız eleştiri: Klişenin klişesi!” 12

Erkan Birgören ve Tuna Kıygı’nın senaristliğini üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli oturuyor. Baht Oyunu, ilk aşkıyla mutluluğu yakalayamazsa sonsuza kadar mutsuz olacağına inanan bir genç kızın hikâyesini izleyicilerle buluşturuyor. Ayrıca “Aşkın peşinde koşan yakalayamaz, yakalanır. Peki, hep böyle midir?” sorusuna cevap arıyor.

Yaz dizisi olarak karşımıza çıkacak Baht Oyunu’nun yayınlanacağı gün belli değil. Ancak ilk tanıtımı yayınlandı bile. Dizi çok yakında ekranlarda olacak.

Yeni dizinin ilk tanıtımı yayınlanır yayınlanmaz izleyicilerden ilk yorumlar gelmeye başaladı bile. Ancak ilk yorumlar hiç de iç açıcı değil. İlk tanıtımı seyreden izleyicilerin yaptığı ilk yorumlarda dizi tam bir klişe olarak değerlendirildi.

İzleyicilerden birisi Aytaç Şaşmaz’ın hatrına 13. bölüme kadar şans tanıdığını söyledi.

Bir izleyici yorumu ise daha sertti. Twitter’da paylaşılan yorumda “Bu diziye klişe demek “klişe” kelimesine haksızlık olur, klişenin de klişesi bir şey bu ama durumu açıklayabilecek kavramı bulamıyorum.” denildi.

Baht Oyunu'na daha başlamadan acımasız eleştiri: Klişenin klişesi!” 13

İzleyiciler Baht Oyunu’nu klasik yaz dizisi olarak değerlendirdi.

Baht Oyunu'na daha başlamadan acımasız eleştiri: Klişenin klişesi!” 14

Baht Oyunu'na daha başlamadan acımasız eleştiri: Klişenin klişesi!” 15

Baht Oyunu'na daha başlamadan acımasız eleştiri: Klişenin klişesi!” 16

Baht Oyunu'na daha başlamadan acımasız eleştiri: Klişenin klişesi!” 17