Ana sayfa Dizi Haberleri Baht Oyunu’nun Rüzgar’ı İdris Nebi Taşkan’a sosyal medya tepkisi!

Baht Oyunu’nun Rüzgar’ı İdris Nebi Taşkan’a sosyal medya tepkisi!

tarafından ker_def

Baht Oyunu dizisine başlayan İdris Nebi Taşkan, Zalim İstanbul dizisindeki Civan karakteri ile dikkatleri üzerine çekmişti. Kanal D’nin yazlık dizisi Baht Oyunu’nda Rüzgar isimli karakterde yer alan oyuncu, yine dikkatleri üzerine çekti.

Şöhretin kendisi için bir anlam ifade etmediğini belirten Taşkan, özgür olmanın kendisi için daha önemli olduğunu ve tanınma bağımlısı birisi olmadığını da anlattı. Rüzgar karakteri ile çapkınlık konusunda örtüşmediklerini anlatan Taşkan, aşkanın değil sevginin kendisi için daha önemli olduğunun altını çizdi.

Senaryoyu ilk okuduğunda bu işin içinde olmak istediğini belirten genç oyuncu, “Seti gerçekten özlediğimi hissettim. Çalışmaya başladığımızda da ekiple enerjimizin tutması motivasyonumu artırdı” dedi.

Zalim İstanbul dizisindeki başarılı performansı ile dikkat çeken ve Baht Oyunu’nda da başrolde yer alan İdris Nebi Taşkan, işini severek yaptığını dile getirdi.

Taşkan, “Dışarıdan bakınca büyük bir sorumluluk ancak bunun bende bir stres yaratmasına izin vermiyorum. Onun yerine ne kadar şanslı olduğuma odaklanıyorum ve işimi severek yapıyorum” diye konuştu. Çok konforlu bir set ortamlarının bulunduğunu anlatan oyuncu, setteki samimi ortamın da diziye yansıdığını belirtti.

Baht Oyunu'nun Rüzgar'ı İdris Nebi Taşkan'a sosyal medya tepkisi! 1

Gelecek ile ilgili hayalleri sorulunca ise oyuncu, “Açıkçası bunu pek düşünmedim. Şimdide yaşamayı daha çok seven biriyim. İleriye dönük planlar yapmıyorum. Yoksa düşüncelerde kaybolmuş buluyorum kendimi” diye konuştu.

Sosyal medyayı pek kullanmayan oyuncu, bunun için kendisine kızan insanlar olduğunu ifade etti. Taşkan, “Sosyal medyayı çok aktif kullanıyorum diyemem. Hatta bunun için bana kızanlar bile oluyor. Sektöre ilk girdiğimde çok kafama takardım her şeyi ama artık büyüdüm ve olgunlaştım, gülüp geçiyorum” açıklamasında bulundu.