Ana sayfa Dizi Haberleri Bahtiyar Ölmez dizisi 24 Şubat Cumartesi 15. bölüm 1. fragmanı yayınlandı

Bahtiyar Ölmez dizisi 24 Şubat Cumartesi 15. bölüm 1. fragmanı yayınlandı

tarafından ker_def

Başrollerinde Yetkin Dikinciler ve Hande Subaşı’nın yer aldığı Bahtiyar Ölmez dizisinin 15. bölümünde neler olacağı merak konusu…

atv ekranlarının sevilen komedi yapımlarından Bahtiyar Ölmez, yeni bölümüyle 24 Şubat Cumartesi akşamı saat 20.00’de ekranda olacak.

İşte Bahtiyar Ölmez dizisinin 15. bölümünden ilk görüntüler:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Anıl’ın Rıfat Çakar’dan aldığı örneklerle yapılan DNA testi sonrasında hiç beklenmedik bir şey olur. Memduh ve Bahtiyar, Anıl’ın delirdiğine kanaat getirir. Öte yandan Aylin, Himmet’in dükkanındadır ve Bahtiyar’ın gerçek kimliğine adım adım yaklaşmaktadır. Bahtiyar durumu haber alır, evine gider, Aylin’i evden uzaklaştırır, ama Aylin’in aklında cevaplanmamış sorular kalmıştır! Aylin, villada Çağla’nın elindeki fotomontaj fotoğrafları görünce Çağla’ya saldırır ve bir müddet bu sorulardan uzaklaşır! Ama Vildan’dan gelen mesaj Aylin’i tekrardan Bahtiyar’ın gerçek kimliğinin peşine takacaktır!

Caner’in, Nuran, Şinasi ve Ramazan’a oynadığı oyunlar ölüm saçmaktadır. Şinasi, ölüm oyununda ölümle baş başadır. Bahtiyar, Caner, Nuran, Ramazan ve Şinasi’yi kaçırıldığını öğrenince Caner’in peşine düşer. Aylin’se Bahtiyar’ın sırrının peşindedir ve Bahtiyar’ın evine girip, fotoğrafını görür!