Ana sayfa Dizi Haberleri Bak sen şu Demet Özdemir’in Erkenci Kuş setinde yaptıklarına!

Bak sen şu Demet Özdemir’in Erkenci Kuş setinde yaptıklarına!

tarafından ker_def
Erkenci Kuş dizisi yaz ekranının en beğenilen yapımı olmayı hak ediyor.

Can Yaman ve Demet Özdemir’in başrolündeki dizi, 8. bölümüyle ekrandaydı ve tüm kategorilerde birinci olması dizinin başarısının da bir göstergesiydi.

Ranini’ye konuşan Can Yaman’ın rol arkadaşı Demet Özdemir ile ilgili sözleri, dizinin başarısını da ortaya koyan detaylar barındırıyor.

Demet Özdemir’in sette çok neşeli ve uyumlu birisini olduğunu biliyorduk, ancak bu kadar yardımsever olduğu konusunda Can Yaman’ın sözleriyle yeni bir bilgi daha edindik.

Can Yaman, “Sette huzur ve yüksek enerji çok önemli” diyerek 15-16 saat birlikte çalıştığı ekibin bir aile gibi olmasının önemine değindi.

Yaman, bu ifadeleri sırasında Demet Özdemir’in de set hallerinden şu örneği verdi:

“Aile gibi oluyoruz bunun içerisinde, tatsızlıklar da olabilir, gergin anlar da olabilir, herkesin huzurunun olması, yüzünün gülüyor olması, ekibin yüksek enerjiyle keyifle çalışması çok önemli. Demet de böyle düşünüyor. Biri moralsiz olduğunda, gider hemen onun moralini yükseltir. Bu anlamda, ben de Demet de aynı frekanstayız. Zaten bu ekip bir önceki işim olan Dolunay’daki ekip, o yüzden bir aile gibi olduk.”

Bak sen şu Demet Özdemir'in Erkenci Kuş setinde yaptıklarına! 7

ERKENCİ KUŞ VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Can Yaman’ın set ortamında Özdemir’in moral yükselten bir kişiliği olduğunu söylemesi önemli bir ayrıntıydı.

Erkenci Kuş dizisinin başarısının da bu aile ortamından geldiği zaten biliniyordu.

Can Yaman, rol arkadaşının nasıl birisi olduğu sorusuna ise şu yanıtı verdi:

“Demet harikulade bir insan, müthiş bir partner. Enerjisi çok yüksek, sahneye çok fazla şey katan, sahnede alışverişi çok fazla olan bir aktris. Bu bir takım oyunu, Demet’le yazılmayan, doğaçlama bir sürü şey katıyoruz sahneye. Yönetmenimiz de bizden en yüksek verimi almaya çalışıyor, bize güveniyor ve doğru müdahalelerle özgür bırakıyor. Demet’le oynadığım için şanslıyım. Uyumsuz bir partnerle sizin performansızın da düşer, siz de kötü oynamış olursunuz. “