Ana sayfa Sosyal Medya Bakmayın sakin durduğuna! Engin Öztürk, Doğduğun Ev Kaderindir’i sallamaya geliyor!

Bakmayın sakin durduğuna! Engin Öztürk, Doğduğun Ev Kaderindir’i sallamaya geliyor!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Bu akşam (14 Ekim Çarşamba) 15. bölümü ekrana gelecek olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde yeni bir karakterle tanışacağız. Aslında iki karakter girecek diziye. Birisi Burhan. Belalı bir adam. Müjgan’ın eski aşığı ve babalarının katili olan adamın oğlu. Teoman Kumbaracıbaşı oynuyor Burhan’ı.

Bir başka isim ise Engin Öztürk. Oyuncunun gelişinin sinyalleri dizinin yeni sezon çekimleri başlamadan önce verilmişti. Bir kaç haftadır ismi geçti ama kendisi ortada yoktu. Bu bölüm onu göreceğiz. Barış karakteri ile diziye dahil oluyor.

İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’in başrolünde oynadıkları dizide Zeynep’i uzun sınavlardan geçiren ama karşılaşamadığı patronu Barış, tüm dengeleri değiştirecek bir isim! Zeynep ve Barış’ın ilişkisi sert ve soğuk başlayacak ama ilerleyen bölümlerde başka bir şeylerin yaşanacağı da anlaşılıyor.

Bakmayın sakin durduğuna! Engin Öztürk, Doğduğun Ev Kaderindir'i sallamaya geliyor! 8

İzleyiciler, şimdiden daha ortaya çıkar çıkmaz Zeynep’i işten kovsa da yollarının yine kesişeceği ve Barış’ın Zeynep’e aşık olacağı tahminlerini yapmaya başladı bile. Tabii bu durumda da Mehdi ile karşı karşıya gelme ihtimali yüksek.

Neler olacağını izleyip göreceğiz ama Barış karakteri, muhtemelen Zeynep’in hayatında dengeleri değiştirecek!

Engin Öztürk, yayına saatler kala diziden bir kareyi paylaşarak “Güzel yolculuk” mesajını yayınladı.

Güzel yolculuk.. @dogdugunevkaderindir bu akşam @tv8 ‘de???? @ogm.pictures @cagribayrak @eylemmmc @1demetozdemir

Bakmayın sakin durduğuna! Engin Öztürk, Doğduğun Ev Kaderindir'i sallamaya geliyor! 9