Ana sayfa Dizi Haberleri Bambaşka bir hikaye geliyor! Bir Zamanlar Çukurova’nın yeni sezon sırları afiş fotoğrafının içinde saklı!

Bambaşka bir hikaye geliyor! Bir Zamanlar Çukurova’nın yeni sezon sırları afiş fotoğrafının içinde saklı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – atv ekranlarında yayınlanan dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova’nın çekimleri bir süre önce başlamıştı. 3. sezonda yeniden ekrana gelecek olan dizi, Adana’da çekiliyor ve hikayesine eklenecek yeni sürprizlerle izleyiciyi bekliyor…. Diziye katılan iki oyuncunun dengeleri tamamen değiştireceği de belli oluyor!

Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Vahide Perçin, Uğur Güneş ve Kerem Alışık’ın başrolünde oynadıkları dizi, hikayesiyle olduğu kadar yan karakterleriyle de dikkat çekiyordu. Yeni sezonda hikayeye eklenecek yeni karakterlerin ortaya çıkmasıyla izleyiciyi daha da merak ettiren bir süreç yaşanıyor!

Zira Nazan Kesal gibi güçlü bir oyuncunun diziye gelmesi, hikayenin başka yönlere akacağının da bir işareti gibiydi adeta. Bu haberle birlikte Furkan Palalı’nın da diziye katıldığı öğrenilmişti. İki oyuncu, aynı zamanda Çukurova’da yaşanacaklara da etki edecek bir güçle geliyorlar!

Eylül ayında yeni sezonuyla gelecek olan dizide Furkan Palalı’nın kimi oynadığı sır gibi saklanıyor neredeyse! Oyuncunun saçını ve sakalını dizi için uzattığı ve yeni bir imaja girdiği de görülmüştü.

Bambaşka bir hikaye geliyor! Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni sezon sırları afiş fotoğrafının içinde saklı! 9

Nazan Kesal’ın oynayacağı kişinin ise Sevda isimli geçmişten gelen biri olduğu ortaya çıktı. Sevda karakterinin 3. sezon Bir Zamanlar Çukurova için beklenmedik gelişmelere imza atacağı da anlaşılmakta. Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği dizide Nazan Kesal, Sevda Çağlayan ismiyle diziye dahil oluyor.

Bir Zamanlar Çukurova’da ‘Sevda Zamanı’ diye nitelendirilen bir durum yaşanacağı ve Nazan Kesal ile birlikte hikayenin de yeni baştan yaşanacağı anlaşıldı. Peki kim bu Sevda Çağlayan?

Geçmişten gelen bir kişi… Vahide Perçin’in oynadığı Hünkar ile bir bağlantısı. Giyinişi, tarzı, tavrı ile de sosyetenin içinden bir kişi olduğu anlaşılmakta.

Dizide dengelerin değişeceği ve Nazan Kesal ile Furkan Palalı’ın oynayacağı karakterlerin hikayenin gidişatına bambaşka bir yön vereceği, kilit rolde oldukları da 3. sezon afişinden anlaşılmakta!

Bambaşka bir hikaye geliyor! Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni sezon sırları afiş fotoğrafının içinde saklı! 10

Bir Zamanlar Çukurova’nın yeni sezon afişinde Nazan Kesal’ın nerede durduğu da önemli! Zira Vahide Perçin’in olduğu kısımda duruyor. Yani Yaman’ların hayatında etkili bir isim…Furkan Palalı ise Uğur Güneş ve Kerem Alışık’ın arkasında. Dolayısıyla onun hikayesi de Fekeli ve Yılmaz ile bağlantılı gibi görünüyor.

Dizinin yeni sezonunda neler olacağını hep birlikte izleyeceğiz ama bu iki ismin yeni sezon afişinde yer alması, hem dizinin yeni sezonuna yön vereceklerini hem de öyle kolay kolay diziden ayrılmayacaklarının da bir göstergesi.

İşte o afiş:

Bambaşka bir hikaye geliyor! Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni sezon sırları afiş fotoğrafının içinde saklı! 11