Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisi baltayı taşa vurdu, bu nasıl karar böyle!

Baraj dizisi baltayı taşa vurdu, bu nasıl karar böyle!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Salı akşamları buluşmakta olan Baraj dizisinde 17 bölüm geride kaldı.Dizinin dün akşam yayınlanan 17.bölümünde Halil’in cesedinin Nazım’ın bahçesinde ortaya çıkması sonrasında Nazım, bir adalet mücadelesine başladı.

Gizem Karaca da diziye katıldı ve Hakan karakterinin avukat kardeşi Bahar olarak ilk kez ekranda yerini aldı.Gizem Karaca, hayranları ünlü oyuncuyu yeniden dizilerde gördüğü için son derece mutlu oldu.

Baraj dizisinde Feyyaz Duman’ın canlandırdığı Nazım’ın suçsuz olmasına rağmen 25 yıl hapis cezasına çarptırılması ve tüm delillerde onun lehine olmasına rağmen, çıkan karar herkesi şoke etti. Dizinin hayranları ise bu sahneye büyük tepki gösterdi.

Baraj dizisi baltayı taşa vurdu, bu nasıl karar böyle! 8

Diziyi uzatmak adına bu tür bir sahnenin yazıldığını belirten hayranlar, bu sahneleri de saçmalık olarak yorumluyor. Bir dizi hayranı, “İzlememe gerek yok artık. Her zamanki gibi kötüler kazanıyor” diyerek tepkisini dile getirdi.

Adalet noktasında da dizideki sahneler izleyicileri pek tatmin etmedi. “Bu nasıl adalet. Nazım suçsuz yere 25 yıl hapis yatacak” diye mesaj bırakan dizi hayranları, ekranda sürekli kötülerin kazandığı bir dünya gösterilmesinden duydukları rahatsızlıkları yazdı.

Baraj dizisi baltayı taşa vurdu, bu nasıl karar böyle! 9

Gerçek hayata pek de uygun bir araştırma ve yargılama olmadığını, bir dizi bile olsa bu şekilde yansıtılmasının da doğru olmadığını belirten Baraj dizisi hayranları, “2 hafta hapista kaldı, en sonunda 25 yıl hapis cezası yedi, olamaz böyle bir şey” diye yorum yaptı.

İyilerin sürekli kaybeden tarafta gibi gösterilmesinden duyulan rahatsızlık da sıklıkla dile getirildi.