Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisi reytinglerde düşüyor, Hekimoğlu yükseliyor!

Baraj dizisi reytinglerde düşüyor, Hekimoğlu yükseliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları izleyicilerle buluşmakta olan 4 dizi var ve reyting sonuçlarında da Masumlar Apartmanı birinciliğini tüm kategorilerde sürdürürken, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi de yine tüm kategorilerde ikincilik elde etmeye devam etti.

Dün akşam reytinglerde en önemli detay Baraj dizisinde yaşanan düşüş oldu. Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Baraj dizisinin dün akşam yayınlanan 25.bölümü bir hayli hareketli geçti. Dizi heyecanlı hikayesi ile uzun süredir yükseliş sergiliyordu. Hikayenin çok çetrefilleştiği bir dönemde dizide yaşanan bu reyting düşüşü dikkat çekici oldu.

Total grubunda iyi konumda olan dizi 7’li oranların da altına inmeye başladı. AB grubunda ise reytingler pek iyi seyretmiyor ve bu gruptaki izleyici artık Baraj dizisine o kadar da çok ilgi göstermiyor. ABC1 performansları iyi olan yapım, tüm kategorilerde ilk 10 listesine girmeyi de başardı.

Hekimoğlu dizisi ise düşük seyreden reytingleri ile dikkatleri çekmeye devam ediyor. Ancak önceki haftaya göre yeni haftanın sonuçları daha iyi geldi. Özellikle AB grubunda iyi durumda olan dizi günüde 5. sırada tamamladı. Totalde bir hayli düşüş yaşayan Hekimoğlu, ABC1 grubunda da sınırda bulunuyor. Totalde 20. olabilen Kanal D dizisi, ABC1 grubunu ise 14. sırada tamamladı. Dizinin reytinglerdeki istikrarsız gidişatı ikinci sezonun bir gerçeği olarak gözler önünde duruyor.

İşte 2 Şubat Salı günü reytinglerde ilk 10 program listesi:

Baraj dizisi reytinglerde düşüyor, Hekimoğlu yükseliyor! 6