Ana sayfa Dizi Fragmanları Baraj dizisinde büyük bir travma yaşanıyor!

Baraj dizisinde büyük bir travma yaşanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Salı akşamları yayınlanmakta olan Baraj dizisinin 29. yeni bölümü 2 Mart Salı akşamı izleyicilerin karşısına çıkacak. Peki dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak? Detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük, Gizem Karaca ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde Bahar ile Nehir arasındaki gerilim doruğa tırmanacak. Nezarete atılan Nehir’e Nazım yardım ederek onu çıkartacak. Bahar’ın hamile olduğunu ise annesi açıklayınca Nazım bile bu duruma çok şaşıracak.

İşte Baraj dizisinin 29. bölümünde yaşanacaklarla ilgili diğer detaylar. Bahar, sonunda zorla da olsa Mert’i Nehir’den almayı başarır, fakat sebep olduğu travma hem onun hem de Nazım’ın büyük bir suçluluk hissetmesine sebep olur.

Nazım’ın vicdan azabı onun yine Nehir ile yakınlaşmasını sağlasa da bu yakınlık Bahar’ın müjdeli haberi ile son mu bulacaktır? Tarık, Zahra ve İbrahim ise hala yakalanmadan Meryem’in cesedinden kurtulmaya çalışmaktadırlar…

Baraj dizisi 2 Mart Salı 29. bölüm fragmanını videodan izleyebilirsiniz: