Ana sayfa Dizi Fragmanları Baraj dizisinde gizlemeye çalışılan gerçek!

Baraj dizisinde gizlemeye çalışılan gerçek!

tarafından ker_def

Salı akşamları Fox TV’de yayınlanmakta olan Baraj dizisinde önemli gelişmeler yaşanıyor… Dizinin hayran kitlesi heyecanla 35. yeni bölümü bekliyor…39.bölüm itibari ile final yapması beklenen dizinin hikayesinde önemli gelişmeler yaşanacak. Bahar’ın gizlemeye çalıştığı Alihan anlaşması yeni bölümde önemli gelişmelere neden olacak.

Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük, Sumru Yavrucuk ve Gizem Karaca’nın başrolünde yer aldığı Baraj dizisinde 35. bölümde Nehir ve Tarık arasında yaşanacaklar herkesi şaşırtacak. Tarık, Nehir’e el uzatırken, Nazım ise öpüştükleri sırada odaya dalacak. Tam bir Yeşilçam filmi kıvamındaki bu sahneler 13 Nisan Salı akşamı saat 20.00’da Fox TV ekranında yayınlanacak.

İşte Baraj dizisinin 35.bölümünde yaşanacakların detayı: Bahar, Alihan’la olan anlaşmasını gizlemeye çalışırken, Nazım da Alihan’ın Nehir’den ne istediğini bulmaya çalışır. Nehir ise bir kez daha aldatıldığını öğrendiğinde kendini onu sevdiğini bildiği Tarık’ın kollarında bulur.

Baraj dizisinde gizlemeye çalışılan gerçek! 7

Halit, Zahra’nın başkasına aşık olduğunu öğrenince, o kişiyi bulup öldürmeye ant içer.

Baraj dizisinin final kararı alındı. Hikayenin zaten zorlandığı herkes tarafından kabul edilen bir gerçek. Ayrıca dizinin reytinglerinin de finale doğru yürümesine rağmen yüksek gelmesi de dikkat çekiyor.

Hikayenin nasıl biteceğine yönelik işaretler 35.bölümde kendini hissettirecektir. 39. bölüm itibari ile final yapacak olan Baraj dizisinin hayranları, heyecanla son bölümleri bekliyor…

İşte 35.bölüm fragmanı: