Ana sayfa Dizi Fragmanları Baraj dizisinde heyecan artıyor, reyting azalıyor!

Baraj dizisinde heyecan artıyor, reyting azalıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarının sevilen dizilerinden Baraj, ikinci sezonu ile yoluna devam ediyor ama izleyiciler bir hayli tedirgin. Zira reytingleri beklentilerin çok altında gelmekte olan Baraj dizisi için Fox TV’den ani bir final kararı çıkmasından endişe ediliyor.

Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı Baraj dizisi için yapılan en önemli eleştirilerden birisi de ruhsuz ve renksiz hikaye anlatımıydı… Dizinin kabuğunu kırma çabası da 7. bölüm fragmanına yansıdı.

Nehir karakterinin kendisi hakkındaki gerçekleri Nazım olarak bildiği Tarık’a anlatmak istemesi hikayeyi hareketlendirecek. Nehir ile Tarık’ın öpüşmesini gören Nazım için ise işler iyice kontrolden çıktı.

Tarık’ın baba olacağını öğrenmesi ise ayrı bir şok olacak. Baraj dizisinin 7. bölümünden 2. fragman hareketli ve izleyicileri ekran başına toplayacak sahneleri işaret ediyor.

Keşke dizi ikinci sezona da böyle heyecanlı ve izleyicileri meraklandıran sahnelerle başlayıp, daha hızlı yol alsa ve ruhsuz anlatım nedeniyle reyting kaybı yaşamasaydı.

İşte Baraj dizisinin 29 Eylül Salı akşamı yayınlanacak olan 7. bölümünden 2. fragman: