Ana sayfa Sosyal Medya Baraj dizisinde reyting zıplasın derken, izleyicinin sinirlerini zıplatıyorlar!

Baraj dizisinde reyting zıplasın derken, izleyicinin sinirlerini zıplatıyorlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında Baraj dizisi salı akşamları yayınlanıyor. Son haftalarda bir miktar düşüş yaşayan dizinin entrika dolu hikayesinde bambaşka gelişmeler yaşanıyor… Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük, Gizem Karaca ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesinde yaşanan gelişmeler izleyicileri fazlasıyla şaşırtmaya devam ediyor.

Baraj dizisi, sezona düşük reytinglerle başladı belki ama hikayesini ve anlatım tarzını geliştirerek durumu düzeltti. Bir ara çok iyi reytingler alan, rakiplerinin olmadığı bir hafta da birincilik bile elde eden Baraj, entrika konusunda Yasak Elma ile yarışmaya da başladı… İşte bu durum, sınırların iyice zorlanmasına neden oluyor. Yasak Elma’da hikayede entrika dozu artınca reytingler de artış gösteriyordu. Benzer bir durumu Baraj dizisinde de yapmaya çalışan senaristlerin sınırları zorladıkları izleyici yorumlarına yansıdı.

Dizinin 30. bölümü salı akşamı yayınlandı ama reytingler sıçramadı, bir miktar düşüş yaşandı. Ancak hikayede olaylar bir türlü bitmek bilmiyor. Öldüğü sanılan Halil geri döndü ve kardeşinin hesabını soruyor. Bahar, Mert’i Nehir’in elinden almıştı. Sonrasında ise roller değişti. Bahar, annesini kaybetti. Hamile de olduğunu söyleyen Bahar’a yeni bir şok daha geldi.

Baraj dizisinde reyting zıplasın derken, izleyicinin sinirlerini zıplatıyorlar! 7

Gizem Karaca’nın canlandırdığı karakterin soğuk duşunu izleyenler bu kadar da olmaz diyor… Nehir, nikahtan önce Nazım ile birlikte olduklarını açıkladı ve hamile olduğunu söyledi. Hem de bunu Bahar’ın yanında yaptı.

Nehir gerçekten hamile mi yoksa bu bir oyun mu? Şimdilik bilinmiyor. Ancak hikayenin gidişatı izleyicilerin sinirlerini zıplatmaya yetti.

“Nehir bütün sınırları zorluyor” diye yorum bırakan izleyicilerin bir bölümü Bahar’ı sevmiyor ve Nehir’i destekliyor. Ama bunun tam tersi durum da var.

“Nehir bu sahnede çok çirkindi” diye yazan bazı dizi hayranları, hamile olduğuna da ikna olmadı. Bahar’ın da yalan söyleme ihtimali olduğunu belirten Baraj izleyicileri, hikayenin gidişatını hiçbir şekilde tahmin edemediklerini ve çok sürprizler yaşandığını da belirtiyor.

Ancak entrika dozunun bu kadar fazla olması birçok dizi hayranını rahatsız etmiş durumda. 16 Mart salı akşamı yayınlanacak olan Baraj dizisi 31. bölümü çok olaylara gebe olacak.